'Fatih Hoca'nın varlığı ile sahaya çıkıyoruz' - İSTANBUL

"Fatih Hoca'nın varlığı ile sahaya çıkıyoruz" - İSTANBUL - Milli futbolcu Serdar Aziz'in konuşması"Fatih Hoca'nın varlığı ile sahaya çıkıyoruz" - Milli futbolcu Serdar Aziz:"Onun sinerjisi bize yetiyor. Maçtan önce iyi hazırlıyor. Bu hafta da hocamız yoktu. Elimizden gelenin en iyisini yaptık, iyi de skor aldık" - "İnşallah İsveç maçını kazanmak istiyoruz. Çünkü mağlup olursak C Ligi'ne düşüyoruz. Bu da hem ülkemize hem de futbolumuza hiçbir şekilde yakışmayacak bir durum" - "Kulüpleri bir tarafa bırakıp, milli güçle oynamak gerekiyor"İSTANBUL (AA) - Galatasaray savunmasının önemli isimlerinden Serdar Aziz, teknik direktör Fatih Terim'in toplam 10 maçlık cezasının kendileri için kötü olduğunu ancak her karşılaşmaya onun varlığı ile çıktıklarını söyledi.

Serdar Aziz, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde AA muhabirine yaptığı açıklamada, Terim'in Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)'dan aldığı ceza hakkında şunları söyledi:"Onun sinerjisi bize yetiyor. Maçtan önce iyi hazırlıyor. Fatih Hoca'nın varlığı ile sahaya çıkıyoruz. Bu hafta da hocamız yoktu. Zaten maça kadar bizle beraber, sadece sahada yok. Biz de onun dediklerini sahada en iyi şekilde uygulamaya çalışıyoruz. Tabii böyle olması bizim için kötü. Onun varlığı hepimize yetiyor. Hocamızın taktiğini zaten sahada uyguluyoruz. Bu hafta da gördünüz zaten elimizden gelenin en iyisini yaptık, iyi de skor aldık."Serdar, Galatasaray'da savunmadaki partnerleri Maicon ve Ozan Kabak ile de uyumlarının iyi olduğunu belirterek, "Kim oynarsa oynasın ben elimden geleni yapıyorum. Ozan da genç arkadaşımız o da iyi oynuyor. Bu hafta üçümüz beraber oynadık. Üçümüz de gayet iyiydik. Hocamız kime şans verirse gördüğünüz gibi herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor." ifadelerini kullandı. - "Kulüpleri bir tarafa bırakıp, milli güçle oynamak gerekiyor"A Milli Takımın, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta 17 Kasım Cumartesi günü İsveç'le oynanacağı karşılaşmanın da önemine dikkat çeken Serdar Aziz şu ifadeleri kullandı:"Önemli bir karşılaşma, bu duruma biz getirdik. Bunun da farkındayız. İnşallah İsveç maçını kazanmak istiyoruz. Çünkü mağlup olursak C Ligi'ne düşüyoruz. Bu da hem ülkemize hem de futbolumuza hiçbir şekilde yakışmayacak bir durum. İnşallah bu maçı kazanıp, kaybettiğimiz maçların telafisini ederiz ve kendi ligimizde kalırız. Tabii zor bir maç olacak. İyi çalışıp inşallah maça da hazır çıkmak istiyoruz."Milli takımdaki moral durumunun iyi olduğunun altını çizen deneyimli futbolcu, "Şu an takımın durumu iyi. Aslında herkes kulübünde daha fazla süre almaya başladı.
Milli takım daha farklı bir kulvar. Burada herkesin özverisini sahaya yansıtması gerekiyor. Kulüpleri bir tarafa bırakıp, burada milli irade, milli güçle oynamak gerekiyor. Biz biraz bunun için geç kaldık. Çünkü biliyorsunuz grupta lider olma şansımız yok. O yüzden İsveç maçına odaklanmamız gerekiyor. Kaybettiğimiz puanları burada, İsveç maçı ile telafi etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

İsveç Muhabir Teknik Direktör Rektör Irak 

14 Kasım 2018 Çarşamba günü yayınlandı