Evkur Yeni Malatyaspor-Osmanlıspor maçının ardından - MALATYA

- Ziraat Türkiye Kupası - Evkur Yeni Malatya spor - Osmanlıspor maçının ardından - Evkur Yeni Malatya spor Yardımcı Antrenörü Turgay Karslı'nın açıklamaları - Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz'un açıklamalarıMALATYA (AA) - Evkur Yeni Malatya spor Yardımcı Antrenörü Turgay Karslı, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Osmanlıspor'la 1 - 1 berabere kaldıkları rövanş maçına ilişkin, "Tura veda ettik üzgünüz. Ligde yolumuza devam edeceğiz." dedi.
Karslı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, maçın değerlendirmesinin alınan sonuca göre yapmanın zor olacağını belirtti.
Aldıkları sonucu beklemediklerini kaydeden Karslı, şunları söyledi:"Maçı kazanmak ve turu geçmek için motive olmuştuk. Rakibin ilk 30 saniyede eksik kalması formatımızı değiştirmemize neden oldu. Bol gol atabileceğimiz bir maçtı ama 1 - 1 bitti. Tura veda ettik üzgünüz. Ligde yolumuza devam edeceğiz." - Osmanlıspor cephesiOsmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise Malatya 'ya gelmenin kendisi için ayrı bir mutluluk olduğunu kaydetti.
Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. tur ilk maçında 3 - 1 kazandıklarını anımsatan Buz, kupada yollarına devam etmek istediklerini dile getirdi.Maçın hemen başında genç bir oyuncusunun kırmızı kart gördüğünü söyleyen Buz, "Karşılaşmada 96 dakika 10 kişiydik. Buna rağmen oyunu çirkinleştirmeden buradan tutu atlamak istedik ve bunu yaptık. Futbolcularımızı kutluyorum. Yeni Malatya spor'a da ligde başarılar diliyorum." şeklinde konuştu
Kırmızı Kart Basın Toplantısı Toplantı Forma Rektör 

13 Aralık 2017 Çarşamba günü yayınlandı