Eskişehirspor Galatasaray maç bilgileri

Spor Toto Süper Lig 19. hafta mücadelesinde Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkacak. Karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek.
Michael Skibbe Eskişehirspor Hamza Hamzaoğlu Teknik Direktör Spor Toto Süper Lig 

Ev sahibi ekip Eskişehirspor ise ligde oynadığı son 3 maçında galibiyet alamadı. Kırmızı Siyahlı ekip Michael Skibbe yönetiminde Galatasaray'ı mağlup edip 3 puan hasretine son vermenin hesaplarını yapıyor.

Eskişehirspor Teknik Direktör Michael Skibbe Galatasaray karşısına, Kalede Boffin, Savunmada Kamil, Sezgin, M.Yumlu, Kaan, Orta sahada Serdar Özkan, Lawal, Toko, Sissoko, ilerde Onur ve Mori ile çıkacak.

Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirmek isteyen Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, deplasmanda Eskişehirspor karşısına Kalede Muslera, savunmada Tarık, Chedjou, Hakan Balta, Teles, orta sahada Melo, Selçuk, Emre, Sneijder, Olcan ve ilerde Umut 11'i ile çıkacak.

Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Karşılaşma bu akşam saat 20:00'da başlayacak.
Hamza Hamzaoğlu Hakkında
Futbolculuk kariyeri Kulüp kariyeri Futbola İzmir'de 1988 yılında başladı. 1991 yılında İzmirspor'dan Galatasaray'a geldi. 1993 ve 1994'te şampiyon olan Galatasaray takımında yer aldı. Galatasaray'da takımla başarıdan başarıya koşan Hamza Hamzaoğlu, 1996 yılında Galatasaray'dan ayrılıp İstanbulspor'a gitti. Burada 2000 yılına kadar oynadı. 2000 yılında Siirt Jetpaspor'a transfer oldu. 2002-2003 yılında Konyaspor'a transfer oldu ve şampiyon olarak...
devamı
9 Şubat 2015 Pazartesi günü yayınlandı