Eskişehirspor'da Kupadan Elenmenin Üzüntüsü Yaşanıyor

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Bursaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final karşılaşmasında hayal kırıklığı yaşadıklarını söyledi.
Basın Kuruluşu Eskişehirspor Avrupa Bursaspor 


Eskişehir Atatürk Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Şahbaz, kırmızı-siyahlı futbolcuların kendilerine yakışmayan bir oyun oynadıklarını belirtti.

Şahbaz, Bursaspor ile oynadıkları karşılaşmada motivasyon sıkıntısı yaşadıklarının altını çizerek, ' Biz Bursaspor ile oynayacağımız 90 dakikayı çok farklı düşündük. Bir final maçı olarak görüyorduk. Ancak hepimizin izlediği gibi kupa maçında hiçbir zaman görmediğimiz bir Eskişehirspor sahadaydı. Futbolcularımız kendine yakışmayan bir futbol sergiledi. Gerçekten oynamadık. Oynamadığımız için kaybetmemiz normaldi. Biz yönetim kurulu olarak sahada motivasyon görmedik. Motivasyonla ilgili sıkıntı vardı. Bu açıdan çok üzüldük. Sahadakiler Eskişehirspor'un futbolcuları değildi ' dedi.

İzmir deplasmanında takımı yalnız bırakmayan taraftara teşekkür eden Şahbaz, hiçbir şeyin bitmediğini, Avrupa yolunun hala açık olduğunu teknik heyetin ve futbolcuların bunu yakalayacağını düşündüklerini belirtti.

Kupadan elenmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Şahbaz, ' Bizi en çok üzen şey taraftarımızın takımımız elendiği için sahadan boynu bükük ayrılması. Ben her bir taraftara kocaman teşekkür ediyorum. Eskişehirspor taraftarı kilometreleri dikkate almayan bir taraftar ' şeklinde konuştu.

Avrupa Ligi elemelerinde yola devam edeceklerini açıklayan Şahbaz şunları söyledi:

' 90 dakika içinde beklentilerimizi yüksek tuttuğumuz sürece burada kalırız ve yola devam edemeyiz. Biz hedefleri olan bir takımız ve bu hedeflere devam edeceğiz. Bir kulvar kapandı ancak diğer kulvarda yolumuza devam edeceğiz. Futbolcular, teknik heyet ve taraftarımızla bu olumsuzluğu üzerimizden atıp pazar günü Play-off mücadelesine devam edeceğiz. Hafta sonu oynayacağımız Bursaspor bilet fiyatlarını Açık 5 TL, Kapalı 10 TL ve VIP 20 TL olarak belirledik. '
27 Nisan 2012 Cuma günü yayınlandı