Ertem Şener'den son dakika haberleri

Ertem Şener son dönemde transfer konusunda en çok adı geçen iki futbolcu olan Ozan Tufan ve Zlatan Ibrahımovıc hakkında son dakika gelişmelerini paylaştı. Ozan Tufan'ın Çarşamba gününe kadar Beşiktaş'a transferinin gerçekleşeceğini söyleyen Şener “ Ozan Tufan en geç Çarşamba gününe kadar Beşiktaş'a transfer olmasını bekleniyor. Ancak Bursaspor'un Cenk Tosun ısrarı Beşiktaş'ın bu transferden geri adım atmasına yol açtı. Ozan'ın transferleri Benfica ile görüşüyor. Eğer Beşiktaş Ozan Tufan'la Salı günü imzalamasa Ozan Tufan Benfica'yla resmi sözleşme imzalayacak.” dedi.
Ertem Şener Ozan Tufan Beşiktaş Beyaz Transfer Galatasaray 


Ayrıca Beşiktaş'ın Fransa'da ilgilendiği iki stoperden birisini transfer edeceğini söyledi.

ZLATAN'LA 7 AĞUSTOS'TA RESMİ İMZA


Zlatan Ibrahimovıc konusunda Galatasaraylı iş adamlarının ve yöneticilerin devreye girdiğini belirten Şener “Zlatan İbrahımovıc konusunda bir iş adamı iki yönetici Dursun Özbek'e ' sen istiyor musun istemiyorsun başkan?' dediği, Özbek'in ise ' tamam çok istiyorum da ne yapabiliriz?' demesi üzerine diyorlar ki ' biz forma satışlarından 1'e 3 kar yapacağız.' dedikleri öğrenildi. Fransız gazeteleri ve bölgesel gazeteler Ibrahımovıc'in 7 Ağustos Perşembe günü Galatasaray'la resmi sözleşme imzalayacağını belirtiyorlar” dedi.

Ayrıca Trabzonspor'un kalecisi Onur Kıvrak'ında Galatasaray'a transfer olacağını söyledi.
Ertem Şener Hakkında
İstanbul 50.Yıl İNSA Lisesi'ni bitirdikten sonra üniversiteyi Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde okumuştur. Radyo ve televizyon programlarında çalışarak hayatına başlamıştır. Ertem Şener televizyonda futbol maçlarında spikerlik yapmaktadır. Günümüzde ise spikerlik yerine sunuculuk yapmaktadır. TGRT, Star TV, Kanal D, Kanal 6 ve Beyaz TV gibi kanallarda sunuculuk yapmıştır. Şimdi ise Beyaz TV'de Beyaz Futbol adlı programı sunmaktadır....
devamı
2 Ağustos 2015 Pazar günü yayınlandı