Elazığspor’da olağanüstü genel kurul ertelendi - ELAZIĞ

- Elazığ spor’da olağanüstü genel kurul ertelendi - Toplantıdan detaylar - Katılımcılardan detaylar - Elazığ spor'a kayyum heyeti başkanı olarak atanan Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu'nun konuşması Elazığ spor’da olağanüstü genel kurul ertelendiELAZIĞ (AA) - Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Tetiş Yapı Elazığ spor’un Elazığ Belediyesi Kongre ve Kültür Salonu'nda yapılması planlanan olağanüstü genel kurulu, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 19 Ocak'a ertelendi. Elazığ spor'a kayyum heyeti başkanı olarak atanan Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu, külübün her anlamda problemleri olduğunu söyledi.

Elazığ spor için birçok çalışma yaptıklarını aktaran Devecioğlu, " Elazığ ’ın siyasi, bürokratik ve iş çevreleriyle toplantılar yapıyoruz. Elektrikler kesikti Elazığ spor’da, belirli bir ödeme yapıldıktan sonra çözüldü. Isınma ve gıda sorununu çözdük. Sözleşmesini fesheden futbolcularla görüşmeler devam ediyor. Transfere engel borcumuz 12 milyon 600 bin lira. Elazığ spor’un en önemli borcu bu. Çalışmalarımız devam ediyor." diye konuştu.
Elazığ spor’un güçlü bir yönetime kavuşması için kritik bir haftanın kendilerini beklediğini belirten Devecioğlu, şunları kaydetti:"Herkesin duyarlı olmasını istiyoruz. Çalışma sonucunda Elazığ spor'umuz eski günlerine kavuşacaktır. Buna inanıyorum. 30 Ocak transferin bitme süreci. Bu süreçte transfer engelimizi kaldırmamız gerekiyor. Elazığ ile ilgili herkesin harekete geçmesi gerekiyor. Birçok kulüp yok oldu ama Elazığ spor varlığını sürdürüyor. Yeniden bir Elazığ spor oluşturmak adına herkesi göreve davet ediyorum. Elazığ spor büyük bir camia."
Kayyum Lyon Toplantı Genel Kurul Harekete Geç 

12 Ocak 2019 Cumartesi günü yayınlandı