Elazığspor Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk'ten Küfür Ve Hakaret

Elazığspor Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk'ten Küfür Ve Hakaret. Elazığspor Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk alkol testi yapmak isteyen polis ekipleriyle tartıştı İşte o görüntüler!
Basın Kuruluşu Çetin Emeç Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi Elazığspor 


Ankara'da trafik uygulamasında alkollü çıkan Elazığspor Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk ve şoförü, araçlarının çekiciyle otoparka götürülmek istenmesi üzerine polis ekipleriyle tartıştı. Basın mensuplarına küfretti.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, Çankaya Çetin Emeç Bulvarı'nda trafik uygulaması yaptı. 06 BB 4842 plakalı cipi durduran polis ekipleri, sürücü Cüneyt Dolapçı'nın alkollü araç kullanmaktan ehliyetine yaklaşık bir ay önce el konulduğunu tespit etti ve alkol testi yapmak istedi.

Cipten inen ve kendisini Elazığspor Kulüp Başkanı olarak tanıtan Selçuk Cengiz Öztürk, alkol testi yapmak isteyen polis ekipleriyle tartıştı. Öztürk ile Dolapçı, kendilerini görüntüleyen AA kamerasına engel olmaya çalıştı, hakaret ve küfür etti.

Sürücünün alkolmetreyi üflememekte direnmesi ve Öztürk'ün de alkollü olması nedeniyle cip, çekiciyle otoparka çekilmek istendi, ancak Öztürk, buna karşı çıktı, yine tartışma yaşandı.

Uzun süre çekici üzerinde bekleyen lüks araç, olay yerine çağrılan yeni bir şoförün gelmesi üzerine indirildi. Alkolmetreyi üflemeyen Dolapçı, polis ekipleri tarafından alkol muayenesi için Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
29 Aralık 2012 Cumartesi günü yayınlandı