Elazığ’da Galatasaray'a Çoşkulu Karşılama

Galatasaray, Süper Lig ' in 13. haftasında Sanica Boru Elazığspor ile deplasmanda oynayacağı maç için bu akşam saatlerinde Elazığ ' a ulaştı.
Metin Oktay Elazığspor Fatih Terim Abdurrahim Albayrak 


Florya Metin Oktay Tesisleri ' nde gerçekleştirilen sabah antrenmanının ardından saat 17.00 sularında İstanbul Atatürk Havalimanı ' ndan havalanan Galatasaray kafilesi, yaklaşık bir buçuk saatlik yolculuk sonrasında Elazığ ' a iniş yaptı.

Kente ulaştığı anda havalimanında büyük bir ilgi gören Galatasaray ' da Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim çiçeklerle karşılandı. Takımın alandan otobüse geçişinde ise meşaleler yanmaya başladı. Galatasaray kafilesi, daha sonra tezahüratlar eşliğinde kamp çalışmalarının yapılacağı otele gitti.

Galatasaray, Sanica Boru Elazığspor ile 24 Kasım 2012 Cumartesi akşamı saat 19.00 ' da Elazığ Atatürk Stadı ' nda karşılaşacak.

Fatih Terim Hakkında
Fatih Terim, 4 Eylül 1953 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Gökseliye kasabasının Çınarlı mahallesinde Nuriye ve Mehmet Talat Terim'in oğlu olarak doğdu. Babası Mehmet Talat, Türkiye'ye göç etmiş bir Kıbrıslı Türk'tür. 1982'de Fulya Terim ile evlendi. Çiftin, Merve ve Buse adında iki kızları var. 23 Mart 2020'de Terim'in COVID-19 testi pozitif çıktı. Tedavi oldu ve 30 Mart 2020'de hastaneden taburcu edildi. Fatih Terim (d. 4 Eylül 1953;...
devamı
24 Kasım 2012 Cumartesi günü yayınlandı