Duygun Yarsuvat, Galatasaray'ın Erdoğan ziyaretini değerlendirdi

Kulüp tarihinde seçilen en yaşlı başkan ünvanına sahip olan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, katıldığı programda Galatasaray Kulübü'nün Cumhurbaşkanlığı Sarayı ziyaretini değerlendirdi.
Duygun Yarsuvat Cumhurbaşkanı Galatasaray Recep Tayyip Erdoğan 


Galatasaray Spor Kulübü'nün siyasi bir parti olmadığını söyleyen Yarsuvat, '' Eğer Cumhurbaşkanı davet ediyorsa oraya gider, gitmemesi yanlış olur. '' diye konuştu.

''Ziyaret sonrasında kulüp adına bir şeyler değişti mi? Birtakım kapılar ve yollar açıldı mı?'' sorusuna da cevap veren Duygun Yarsuvat ''Yok pek fazla bir şey değişmedi. Zaten bizim gerek Bakanlık seviyesinde, gerek Genel Müdürlük seviyesinde ilişkilerimiz gayet iyiydi. Bir sorunumuz yok yani.'' İfadelerini kullandı.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
31 Ocak 2015 Cumartesi günü yayınlandı