Dünya Güreş Şampiyonası - Ekrem Öztürk - BUDAPEŞTE

- Ekrem Öztürk'ün açıklamalarıDünya Güreş Şampiyonası - Grekoromen stil 55 kiloda bronz madalya kazanan Ekrem Öztürk: - ''Önümüzdeki yıl daha iyi çalışıp şampiyon olmak istiyorum inşallah.''BUDAPEŞTE (AA) - Dünya Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 55 kiloda bronz madalya kazanan Ekrem Öztürk, ''Önümüzdeki yıl daha iyi çalışıp şampiyon olmak istiyorum inşallah.'' dedi.
Macaristan'ın başkenti Budapeşte 'deki Papp Laszlo Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyonda, grekoromen stil 55 kiloda bronz madalya kazanan Ekrem Öztürk, karşılaşmanın ardından AA muhabirine açıklamalarda bulundu.Milli güreşçi, ''Dünya şampiyonasına çok iyi hazırlandık. Şampiyon olmak istiyordum ama olmadı, nasip değilmiş. Önümüzdeki yıl daha iyi çalışıp şampiyon olmak istiyorum inşallah. İnşallah Tokyo olimpiyatlarına da katılmak için daha iyi hazırlanacağım.'' dedi.
55 kilo bronz madalya mücadelesinde Ermeni Norayr Hakhoyan ile karşılaşmış ve rakibini 4 - 0 yenerek bronz madalya elde etmişti.Birinci turda ABD'li rakibi Samuel Paul Hazewinkel'i 8 - 0, çeyrek finalde Özbek rakibi İlkham Bakhramov'u 7 - 0 mağlup eden milli güreşçi Ekrem yarı finalde Kırgız Zholaman Sharshenbekov'a 9 - 0 yenilmişti.
Milli Güreşçi Şampiyon Olimpiyat Bronz Madalya Çeyrek Final 

26 Ekim 2018 Cuma günü yayınlandı