Dünya 3.’sü genç güreşçiye memleketinde coşkulu karşılama

Genç sporcunun araç turu
Rekor Milli Takım Şampiyon Güreş Bronz Madalya 

-Karşılamadan görüntü
-Detaylar

- - Dünya Gençler Güreş Şampiyonası’nda dünya üçüncüsü olan Erkan Ergen, Artvin’in Yusufeli'de coşkuyla karşılandı ARTVİN

- Slovakya'da geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda bronz madalya alarak dünya üçüncüsü olan genç güreşçi Erkan Ergen, memleketi Artvin’in Yusufeli ilçesinde coşkuyla karşılandı. Slovakya’nın Trnava kentinde düzenlenen şampiyonada grekoromen stil 72 kiloda mindere çıkan Erkan Ergen, üçüncülük maçında Japon Minto Maeda ile karşılaştı. Müsabakadan 6-3 galip ayrılan Erkan, bronz madalya kazandı. Turnuva sonrası milli takım antrenörü Burhan Demirkıran ile birlikte havayolu ile geldiği Erzurum’dan karayolu ile memleketi Artvin’in Yusufeli ilçesine geçen genç güreşçi burada yüzlerce hemşehrisi tarafından karşılandı. Üstü açık bir jiple şehir turu atan 20 yaşındaki sporcu, ardından şehir merkezinde omuzlarda kendisi için düzenlenen karşılama törenine katıldı.
Ergen, burada halk oyunu oynayan hemşehrilerinin sevincine ortak olurken, ardından Belediye Başkanı Eyüp Aytekin ve Kaymakam Eyüp Kaykaç’ı makamlarında ziyaret etti. Genç sporcu, ilçe merkezindeki ziyaretlerinin ardından Tekkale köyündeki ailesinin yanına gitti.
24 Eylül 2018 Pazartesi günü yayınlandı