Dirk Kuyt'ın Bu Görüntüsü Tartışma Yarattı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ve her hafta gündeme damga vuran konuların masaya yatırıldığı 'Beyaz Futbol' programında, Kuyt'un Aziz Yıldırım'ın yanında bacak bacak üstüne atması tartışıldı.
Fenerbahçe Dirk Kuyt Beyaz Futbol Aziz Yıldırım 


Türkiye'deki futbol sevdalısı olan tüm insanların gönlünde taht kuran efsane futbolcu Alex'in takımından ayrılmak zorunda bırakılmasının ardından Aziz Yıldırım, 'Bir büyüğün karşısında bile ayak ayak üstüne atmayız. Twitte devam ediyor, yüzümüze bakmıyor. Benim durumum ne olacak dedi, sen ne istiyorsan öyle olacak dedim. Alex'e sen ne istiyorsan o olacak dedim. Ben gitmek istiyorum, mukavelemi feshedin dedi. Alex'in kulüpten hiçbir alacağı yok. Gerekirse üç dakikada değil saniyede karar veririm.' demişti.
Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
29 Temmuz 2013 Pazartesi günü yayınlandı