Demir Grup Sivasspor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları - SİVAS

- Demir Grup Sivas spor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları - Antrenmandan detaylar - Futbolcu Robinho ile röportajDemir Grup Sivas spor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları - Kırmızı - beyazlı ekibin Brezilyalı orta saha oyuncusu Robinho: - "Çok zor bir karşılaşma olacak, kesinlikle iyi savunma yapmalıyız"SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivas spor'un Brezilyalı futbolcusu Robinho, ligde Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmanın zor geçeceğini, hedeflerinin ise 3 puan olduğunu söyledi.

Robinho, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımda morallerin yerinde olduğunu belirtti.
Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini dile getiren Robinho, "Çok zor bir karşılaşma olacak, kesinlikle iyi savunma yapmalıyız." dedi.
Son haftalarda artan performansını da değerlendiren Robinho, "Antrenmanlarda her gün çok çalışıyorum. Mental olarak da gerçekten çok güçlüyüm, zaten her şey mentale bağlıdır. Mental olarak ne kadar güçlü olursan, antrenmanlarda da o kadar güçlü olursun. Performansımı buna borçluyum." diye konuştu.
Robinho, adının Brezilya Milli Takımı ile anılmasının sorulması üzerine ise şunları kaydetti:"İlk hedefim Sivas spor'da takıma yardım etmek. Kazanmak ve başarmak için çaba göstermek. Tabii başardığınız ve gol attığınız zaman adınız bir yerlerde geçiyor ve sizden söz ediyorlar. Brezilya Milli Takımı için adım geçmiş olabilir. Bunu da başarıya bağlıyorum." - AntrenmanDemir Grup Sivas spor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında 20 Ekim Cumartesi günü sahasında Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.Teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.
İdman, taktik çalışmanın ardından çift kale maçla devam etti.Sakatlıkları bulunan Arouna Kone, Delvin N'Dinga, Mert Hakan Yandaş, Hakan Arslan ve Sergiy Rybalka, takımdan ayrı olarak salonda çalıştı.
Forma ve Gol Rektör Basın Mensupları 

ve Gol Hakkında
Göktuğ Sevinçli’nin moderatörlüğünde “Ve Gol” Adnan Aybaba, Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın yorumları ile her Pazar saat 22:00’de Beyaz TV’de…...
devamı
11 Ekim 2018 Perşembe günü yayınlandı