Çaykur Rizespor - Akhisar Belediyespor Maçı (Rıza Çalımbay'ın açıklamaları)

Çaykur Rizespor - Akhisar Belediyespor Maçı (Rıza Çalımbay'ın açıklamaları) Spor Toto Süper Lig ' in 10. hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor sahasında ağırladığı Akhisar Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, son maçlarda sakatlıklardan dert yanarak, ' Sakatlıklar elimizi kolumuzu bağladı. Taktik açıdan hamle yapamadık. Sıkıntılı günler yaşıyoruz. Bu günleri en iyi şekilde atlatmak istiyoruz” dedi.
Çaykur Rizespor Rıza Çalımbay Akhisar Belediyespor Spor Toto Süper Lig 


Bugünkü hesaplarının üç puan üzerine olduğunu belirten Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Maça iyi başladık. Rakip kontrataklarla kalemize geldi ve etkili atakları vardı. Kalemizde verdiğimiz pozisyonları da duran topların ardından verdik. Sakatlıklar yüzünden şansızlık yaşıyoruz. Son iki maçımızı sakatlıklar yüzünden 10 kişi tamamladık. Bu maçta Sercan ve Cernat sakatlandı. Bu iki oyuncu da uzun bir süre aramızda olamayacak. Zaten eksiklerimiz vardı. Kalan arkadaşlarla ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Çok etkili oynayamadık. Sakatlıklar elimizi kolumuzu bağladı. Taktik açıdan hamle yapamadık. Baya sıkıntılı günler yaşıyoruz. Bu günleri en iyi şekilde atlatmak istiyoruz. Kalan yedi maçı gerekirse A2 ' den alacağımız arkadaşlarla tamamlayacağız” diye konuştu.

Maç öncesi zor bir karşılaşma olacağını bildiklerini söyleyen Ludovic, “Rakip kontratağa iyi çıkan bir takım. Bir puan aldık ama üç puan almak istiyorduk. Karabük maçında bunu telafi etmek için çalışacağız” dedi.

Puan kaybı beklemediklerini belirten Cenk Ahmet, “Evimizde galip gelmek istiyorduk. Galip gelememekten çok sakatlanan arkadaşlarımıza üzüldük” diye konuştu.

AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ

İyi futbol oynamadıklarını ama iyi mücadele ettiklerini söyleyen Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Galibiyete yakın taraf bizdik. Net pozisyonlarımız var son paslarda ve son vuruşlarda başarılı olamadık. Çaykur Rizespor ' a başarılar diliyorum. Sakatlık yaşayan arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum. Evimizde daha iyi oynuyoruz. Ama bu maçta iyiydik iki puanı kaçıran taraftık” şeklinde konuştu.

Akhisar ' ın kalecisi Oğuz ise, “İki takımda dengeli oynadı. Biz güzel kontrataklar bulduk. İki takımı da tebrik ediyorum” diye konuştu.Akhisarlı oyuncu Sanko da iki iyi takımın maçı olduğunu belirterek, ' İyi istekli hırslı bir maçtı. Bir puan aldığımız için mutluyuz ' dedi.
4 Kasım 2013 Pazartesi günü yayınlandı