Çarıkcı: 'Gönlümüz Süper Lig'e ilk 2'den çıkmaktan yana' - BOLUSPOR

Çarıkcı: "Gönlümüz Süper Lig'e ilk 2'den çıkmaktan yana" - BOLUSPOR - Kulüp başkanı Necip Çarıkcı'nın açıklaması"İlk 2'ye göz kırpıyoruz" - Bolu spor Kulübü Başkanı Çarıkcı:"Gönlümüz Süper Lige ilk 2'den çıkmaktan yana"BOLU (AA) - Spor Toto 1. Lig takımlarından Bolu spor'un kulüp başkanı Necip Çarıkcı, "Gönlümüz Süper Lig'e ilk 2'den çıkmaktan yana." dedi.
Çarıkcı, bir otelde gazetecilere yaptığı açıklamada, dün Adanaspor'u deplasmanda 3 - 2 yendikleri maçın zor geçtiğini ifade etti.
Maçta 2 - 0 geriye düştüklerinitakımın 2 - 0 yenik düştüğünü, o dakikalarda play off'un sıkıntıya girebileceğinin akıllara geldiğini, maçın 2 - 2 olmasıyla bir puan bize yeter mi? diye düşündüklerini, maç sonucunda kazanan tarafından kendileri olduğunu ve play off'ları yüzde 80 garantilediklerini, ilk 2'ye göz kırptıklarını söyledi.

Maçın 2 - 2 olması üzerine 'Bir puan bize yeter mi' diye düşündüklerini söyleyen Çarıkcı, maç sonunda kazanan taraf olarak play - off'ları yüzde 80 garantileyip, ilk 2'ye göz kırptıklarını ifade etti.
"Artık Bolu spor takımında oynayan ve oynamayan bütün futbolcu kardeşlerimiz hedef doğrultusunda bu şampiyonluğa inanmış, teknik heyetimiz inanmış." diyen Çarıkcı, şunları kaydetti:"Sezon başında 8 maçta 9 puan alındı ve kaybettiğimiz puanları şu anda arıyoruz. Bizim yapacağımız tek şey, son 3 maçı kazarak 9 puan almak ve rakiplerin puan kaybetmesini beklemek. Bu hafta oynayacağımız İstanbulspor maçına da 3 puan almak için çıkacağız. Daha sonra Eskişehirspor deplasmanı var. Ligin son karşılaşmasında ise Denizlispor ile oynayacağız."Çarıkcı, belirlenen hedefler doğrultusunda yürüdüklerini belirterek, "Gönlümüz Süper Lig'e ilk 2'den çıkmaktan yana. Olmasa da takımımızı en iyi şekilde play - off'lara hazırlamak için de zaman ihtiyacımız olacak. Bu sezonda lige çok kötü başladık ve toparladık. Bize en kötü günümüzde taraftarımız destek verdi. Bolu spor taraftarı takımın en kötü gününde takıma sahip çıktı. Bolu Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz da yensek de yenilsek de bizlere sahip çıkanlar arasında. Takıma sahip çıkanlara teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.Bütün amaçlarının Bolu halkının ve taraftarın mutluluğu yönünde olduğunu anlatan Çarıkcı, "İnşallah geciken şampiyonluğu kazandırmak için elimden ne geliyorsa yapıyorum. Geçen hafta Fransa'ya giderek 3 gün boyunca takımları izledim. Pazar günü Adana'ya maça geçtim. Bolu spor için koşturuyorum. Bu hedefe ulaşmak için ne gerekiyorsa yapıyorum." diye konuştu.

İstanbulspor Play Off Tarım Şampiyon Kulüp Başkanı 

17 Nisan 2018 Salı günü yayınlandı