Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a Alman golcü - ERZURUM

- Kulübün As Başkanı Ünsal Kıraç'ın konuşması - Lennart Thy'nin açıklaması - İmzaların atılması - DetaylarBüyükşehir Belediye Erzurum spor'a Alman golcü - Mavi - beyazlı kulüp, Werder Bremen'den 26 yaşındaki forvet Lennart Thy'yi renklerine bağladıERZURUM (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurum spor, Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekibi Werder Bremen'den 26 yaşındaki forvet Lennart Thy'yi transfer etti.Kulüp tesislerinde düzenlenen törende Alman futbolcu, kendisini 2 yıllığına mavi - beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.Törende konuşan kulüp başkanı Mevlüt Doğan, takıma çok faydasının olacağını düşündükleri bir transfer gerçekleştirdiklerini belirtti.
Bir forvet daha transfer edeceklerini aktaran Doğan, kulüple ilgili bazı gelişmelerin yaşandığını ve bunu gelecek günlerde basınla paylaşacaklarını kaydetti.
Kulüp asbaşkanı Ünsal Kıraç ise Lennart Thy'ye Erzurum 'un yaz, kış ayrı güzellikte olduğunu anlattıklarını söyledi.

Lennart Thy'nin müsabakalardaki koşu mesafesine dikkati çeken Kıraç, "Biz de zaten daha çok top gelsin de vurayım tipinde bir santrfordan ziyade hem defansif hem de ofansif oynayan futbolcu istiyorduk. Lennart Thy de hem defansif hem de ofansif yönü güçlü bir futbolcu. Erzurum spor olarak kendisinden çok faydalanacağımızı düşünüyoruz." diye konuştu.
Lennart Thy de Spor Toto Süper Ligi yakından takip ettiğini aktardı.Çok heyecanlı olduğunu dile getiren Lennart Thy, "İlk idmana çıktığımda seyircinin, taraftarın büyük bir beklenti içerisinde olduğunu hissettim. Elimden geldiği kadar gol atmaya çalışacağım." ifadelerini kullandı.
Ford Kulüp Başkanı 

23 Temmuz 2018 Pazartesi günü yayınlandı