Bursaspor'da olağan genel kurula doğru - BURSA

- Salondan detaylar - Bursa spor Kulübü başkan adaylarından Lemi Keskin'in konuşması - Fon şirketi Contec'in başkanı Kevin Ghadiani'nin konuşması - Başkan adaylarından Lemi Keskin'in finans desteği için anlaşma sağladığı fon şirketinin başkanı Bursa 'ya geldiBURSA (AA) - Bursa spor Kulübü başkan adaylarından Lemi Keskin'in göreve seçilmesi halinde 50 milyon avroluk finans desteği sağladığını açıkladığı Dubai kaynaklı fon şirketinin başkanı Kevin Ghadiani, Bursa 'ya geldi.Başkan adayı Keskin, Ghadiani ile birlikte bir otelde düzenlediği toplantıda, fon şirketi ile imzaladığı sözleşmeye camiada inanmak istemeyen, inanmayan insanların bulunduğunu söyledi.

Ghadiani'nin açıklamalarının ardından yatırım şirketiyle ilgili tüm merak edilenlerin ortaya çıkacağını belirten Keskin, "Umarım bu toplantıdan sonra herkes bazı şeylere inanır." dedi.
Fon şirketi Contec'in başkanı Kevin Ghadiani de Lemi Keskin'in seçilmesi halinde şirketleri ile Bursa spor'un el ele çalışacağını bildirdi.Şirketinde çalışanlardan Bursa spor ile ilgili güzel şeyler duyduğunu anlatan Ghadiani, şunları kaydetti:" Bursa 'ya da Bursa spor'a da gönül vermiş çok yakın bir arkadaşım bize Bursa spor'un projesini sundu. O kişiye sonsuz güvenimiz var. Bu projeyi yakın incelemeye aldık. Çok yüksek potansiyelin olduğunu görüyoruz. Bursa spor Yönetim Kurulu'na danışmanlık yapacağız. Sponsorlar için çekici olması için destek olacağız. Bu yüzden Lemi Bey'i başkan görmek istiyoruz. Yakın bir iş birliği olacak. Asıl iş o zaman başlayacak."Ghadiani, 50 milyon avronun Bursa spor'a nasıl ve hangi şartlarda ödeneceğine yönelik soruya şu yanıtı verdi:" Bursa spor ile ilk önce sözleşme yapılması lazım. Lemi Bey ile hala görüşüyoruz. Benim için saygın bir kişilik. Ancak başkanlık görevinde olmadığı için bu mümkün değil. İlk sözleşmemiz Bursa spor yönetimi ile olacak. Bu ödemenin size gelmesi için tüm bu şartların yerine gelmesi gerekiyor. Ödeme böylece hemen gerçekleşir. Ödeme planları ile ilgili olarak bunu Bursa spor yönetimi ile iyi bir şekilde planlamamız lazım. Bu ödeme aşamalar halinde olacak."Toplantı sonunda Lemi Keskin, Ghadiani'ye Bursa spor flaması hediye etti.
Avro Fon Şirketi Yatırım Şirketi Toplantı Şili 

19 Mayıs 2018 Cumartesi günü yayınlandı