Burnley - Medipol Başakşehir maçının ardından - BURNLEY

- Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın konuşması - Burnley Teknik Direktörü Sean Dyche'nin konuşmasıMaçın ardından - Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı:"Her şeyi doğru yaparsın ama anlar vardır, anları doğru değerlendirmen gerekiyor" - "Gereksiz risk aldığımız bir pozisyonda rakibimiz ceza sahası üzerinden vurdu"BURNLEY (AA) - UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında uzatma bölümünde İngiltere 'nin Burnley takımına 1 - 0 yenilerek turnuvadan elenen Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, gereksiz risk aldıkları bir pozisyonda kalelerinde golü gördüklerini söyledi.

Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşmasına Burnley'i tebrik ederek başladı.
Karşılaşmanın kendileri için önemli bir deneyim olduğunu ifade eden Avcı,"Her şeyi doğru yaparsın ama anlar vardır, anları doğru değerlendirmen gerekiyor. Gereksiz risk aldığımız bir pozisyonda rakibimiz ceza sahası üzerinden vurdu. Son saniyeye kadar denedik." diye konuştu.
"120 dakikalık süreçte rakibe 1,5 pozisyon vermeden mağlup olduk." ifadesini kullanan Avcı, şunları kaydetti:"Futbol böyle bir oyun, ondan güzel. Oyuncularıma yaptıkları mücadele, oyun kalitesi, disiplini ve taktiğine sadık kaldıkları için teşekkür ediyorum. Biz oyun olarak baktığımızda çok doğru işler yaptık. Sadece sonuçlandıramadık."Burnley'in kalecisi Joe Hart ile ilgili soruya Avcı, "Net kurtarışları vardı. Çok deneyimli bir kaleci. Takımına önemli katkı sağladı." yanıtını verdi.Avcı, UEFA Avrupa Ligi'nde play - off turuna yükselen Beşiktaş'ı da tebrik etti.Maçın ardından - Burnley Teknik Direktörü Sean Dyche: - "(Medipol Başakşehir) Uluslararası ve kalibresi yüksek oyuncuları olan bir takım ancak önemli olan sonuçtur"BURNLEY (AA) - UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında uzatma bölümünde Medipol Başakşehir'i 1 - 0 yenerek play - off aşamasına yükselen İngiltere 'nin Burnley takımının teknik direktörü Sean Dyche, rakiplerinin uluslararası ve yüksek kalibreli oyuncuları bulunduğunu ancak sonucun önemli olduğunu söyledi.

Dyche, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Medipol Başakşehir'in yaptığı bir hatayı avantaja çevirerek kendilerine turu getiren golü attıklarını söyledi.

Medipol Başakşehir'in geçen sezon Spor Toto Süper Lig'i üst sıralarda bitirdiğini hatırlatan Dyche, "Bu akşam sahada iyi oyuncular gördüm. Uluslararası ve kalibresi yüksek oyuncuları olan bir takım ancak önemli olan sonuçtur." dedi.
Takımının maç boyunca önemli pozisyonlar kaçırdığını belirten Dyche, çok daha erken bir bölümde 2 - 0 öne geçebileceklerini dile getirdi.Topa sahip olma ile oyunda kalma arasında bir denge arayışı içinde olduklarını anlatan Dyche, Medipol Başakşehir karşısında bu konuda "iyi bir karışım" sergilediklerini sözlerine ekledi.
İngiltere Basın Toplantısı Teknik Direktör Toplantı Uluslararası 

17 Ağustos 2018 Cuma günü yayınlandı