Boluspor-İstanbulspor maçının ardından - BOLU

- Bolu spor - İstanbulspor maçının ardından - İstanbulspor teknik direktörü Tamer Avcı'nın salona gelişi ve açıklaması - Bolu spor teknik direktörü Sait Karafırtınalar'ın salona gelişi ve açıklaması Maçın ardından - Bolu spor Teknik Direktörü Karafırtınalar: - "İlk 6'yı garantiledik, yarın oynanan maçlara göre belki ilk 2 iddiamız da devam edecek. İnşallah da öyle olur" - İstanbulspor Teknik Direktörü Avcı: - "Golü biz atacağız diye düşünürken bir hatadan dolayı bir kontradan gol yedik. Rakip 3 - 1 öne geçince oyun bir yerde bitti gibi oldu"BOLU (AA) - Spor Toto 1. Ligin 32. haftasında konuk ettiği İstanbulspor'u 3 - 1 yenen Bolu spor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "İlk 6'yı garantiledik, yarın oynanan maçlara göre belki ilk 2 iddiamız da devam edecek. İnşallah da öyle olur." dedi.
Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, elde ettikleri galibiyetin Bolu spor camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu. Bolu spor'un son haftalarda yakaladığı başarılara dikkati çeken Karafırtınalar, "İlk 6'yı garantiledik, yarın oynanan maçlara göre belki ilk 2 iddiamız da devam edecek. İnşallah da öyle olur. Olmasa da ilk 6’ya kaldığınız zaman yüzde 25 otomatik olarak maç oynamadan bir şansın daha oluyor. Bunu en yüksek seviyeye çekerek sezonu çok iyi bir yerde bitirmek istiyoruz." diye konuştu.
Futbolcularının bir üst lige çıkmayı hak ettiğini belirten Karafırtınalar, bu süreçte kendilerine destek olan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Karafırtınalar, bugün İstanbulspor karşısında çok farklı bir maç oynadıklarını ifade ederek, "Rakibin belki final maçıydı. Geriden çok iyi oyun kurabilen, çok iyi atağa ve hücuma çıkabilen bir ekipti. Maçın başında bulduğumuz goller ve 2 tane direkten dönen topumuz var. Çok stratejik bir oyun oynadık. Taktiğe sadık kalan bütün oyuncularımı kutluyorum. Camiaya tekrar hayırlı olsun diyorum." ifadelerini kullandı. - İstanbulspor cephesiİstanbulspor Teknik Direktörü Tamer Avcı ise rakiplerini tebrik ederek, "Maç içinde zaman zaman iyi oynamamıza rağmen takımımızın çok genç olmasının verdiği nedenlerden dolayı zaman zaman hata yapabiliyoruz. Bugün de onlardan biri yaşandı. 19. saniyede gol yedik. Bu takımı etkiliyor." dedi.
İlk yarının başında beraberliği yakalamalarına rağmen yedikleri ikinci golden sonra geriye düştüklerini anlatan Avcı, "Bugün hatalar biraz fazla oldu fakat takımımız ikinci yarıya daha iyi oynamaya başladı.
Topa sahip oldu. Golü biz atacağız diye düşünürken bir hatadan dolayı bir kontradan gol yedik. Rakip 3 - 1 öne geçince oyun bir yerde bitti gibi oldu. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Başarılar diliyoruz." şeklinde konuştu.

İstanbulspor Basın Toplantısı Teknik Direktör Toplantı Düşünür 

21 Nisan 2018 Cumartesi günü yayınlandı