Beşkitaş Sanica Boru Elazığspor Maçı 3-0

Spor Toto Süper Lig ' in 4. haftasında Sanica Boru Elazığspor deplasmanda Beşiktaş ' a 3-0 mağlup oldu.Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Sanica Boru Elazığspor Yardımcı Antrenörü Bayram Bektaş, istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyleyerek, “Bütün hafta rakibi analiz ettik ama maalesef istediğimiz gibi olmadı. İlk yarı iyi olmamıza rağmen golü bulamadık. Milli maç arasında Fernandes ' in duran toplarına çalıştık ama buradan goller yedik. 3. golde atağa çıkarken kaptırdığımız topu kalemizde bulduk. Önümüzdeki hafta Bursaspor ile Ankara ' da oynayacağız. Bildiğiniz gibi henüz sahamız hazır değil. Daha taraftarımızın önüne çıkamadık. Birkaç galibiyet aldığımız zaman daha iyi olacağımızı düşünüyorum” dedi.
Kayalı Orhan Ak Bursaspor Bülent Uygun Elazığspor 


Hakemlerle ilgili sorulan soruya ise Bektaş, “Hakemler hata yapabilir. Direk oyunun sonucuna yansıdığı zaman olan Elazığspor ' a zarar veriyor. Bir art niyet olduğunu düşünmüyorum ama biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor” yorumunu yaptı.

Sanica Boru Elazığsporlu futbolcu Orhan Ak, milli maç nedeniyle verilen arada iyi çalıştıklarını belirterek, “2 haftadır çok iyi çalışıyorduk. Ben bu maçtan çok umutluydum. Ama maalesef bugün istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Maça iyi başladık. Rakibimize karşı iyi direndik. Beşiktaş ' ın zaaflarını iyi biliyorduk. İlk yarı iyiydik. İkinci yarıda Beşiktaş ' ın en önemli özelliği olan yan toplardan yediğimiz goller direncimiz kırıldı. Önümüzde çok maç var ama oyunumuzun üzerine koymamız gerekiyor. Bursaspor maçıyla çıkışa geçmek istiyoruz. Camiamızın buna ihtiyacı var” diye konuştu.

Elazığsporlu bir diğer oyuncu Murat Kayalı ise, maçı kaybettikleri için üzgü olduklarını ifade ederek, “Maça iyi konsantre olmuştuk. Duran toplardan goller yedik. Daha sonra maçı çeviremedik. Önümüzde daha çok maç var. Hep birlikte bu durumdan çıkarak Elazığspor ' u kümede bırakacağız” şeklinde konuştu.Bu arada Teknik Direktörü Bülent Uygun ' un maç sonrasında sahaya atılan bir cismin başına isabet etmesiyle yaralandığı ve bu yüzden basın toplantısına katılamadığı belirtildi.
18 Eylül 2012 Salı günü yayınlandı