Beşiktaş Yöneticilerden Fenerbahçe'ye Teşekkür

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetici Berkan Gocay, BJK Fiyapı İnönü Stadı'nın sezon sonundaki durumuyla ilgili yaptıkları açıklamada Başkan Fikret Orman'ı işaret ettiler.
Fikret Orman Vedat Okyar Nihat Özdemir Trabzonspor 


Maltepe Orhangazi İlköğretim Okulu'nun Beşiktaş'ın efsane oyuncusu Vedat Okyar adına yapılan tiyatro salonuyla ilgili yapılan toplantıda basın mensuplarının sorularını cevaplandıran yöneticiler, son gelişmeler hakkında açıklamalar yaptılar.

Yönetime geldikleri dönemi değerlendirerek sözlerine başlayan Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, ' Kısa bir süre için değerlendirme yapmak kolay değil. Çok başarılı olmadık, ama son maçlarda başarılı olduğumuzu gördük. Trabzonspor ile oynayacağımız son maçı da kazanıp bu başarıyı sürdürmek ve ligi de 3. sırada bitirmek istiyoruz. ' dedi.

Geçmişte kulübe ihtar gönderen oyuncuların yanısıra son olarak Fernandes'in de ihtar gönderildiğinin hatırlatılması üzerine Nur Çebi, ' Diğer sorunları bir şekilde çözdük diğerleri gibi bu da kesinlikle çözülecek. ' diye konuştu.

Yeniden yapılanma kapsamında oyuncuların gelecek sezon için büyük paralar alacağının hatırlatılması üzerine Çebi, ' Bu planlamayı şu anda futbol komitesi yapıyor ve çalışıyor. Onlar gerekli çalışmayı yaptıktan sonra gerekli açıklamayı yapacaklardır. ' ifadelerini kullandı.

Kadir Topbaş'ın Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı ziyaretiyle ilgili olarak sorulan bir soruya ise Nur Çebi, ' O süreci sayın başkan sürdürüyor. Bittiği zaman konuyla ilgili açıklamayı yapacaktır. ' dedi.

PFDK'nın şike davasıyla ilgili verdiği kararların sorulması üzerine ise Nur Çebi, ' Bu tür kurullara saygı duymak zorundayız. Kamuya malolmuş kararlardır. Bu kararlar hakkında yorum yapmak taraftarı değilim. Karar alınmadan önce tartışılır; ama karar alındıktan sonra kararlar kabul edilmelidir. Bence bu konu kapanmalı. Türk futbolunu artık ayağa kaldırmak için çalışmalar yapılmalıdır. ' diye cevap verdi.

Ligin son maçında Trabzonspor'la karşılaşacaklarını da hatırlatan Ahmet Nur Çebi, ' Trabzonspor da biz de iddialıyız. Kendimizi üçüncülüğe daha yakın hissediyoruz. O maçı da kazanıp ligi istediğimiz yerde tamamlayacağımıza inanıyorum. ' ifadelerini kullandı.

' FENERBAHÇE'YE TEŞEKKÜR EDERİZ '

Stat yıkıldığı takdirde Nihat Özdemir'in ' Beşiktaş'a kapımız açık ' sözleri üzerine de Ahmet Nur Çebi, ' Öncelikle Fenerbahçe kulübüne ve Nihat Özdemir'e teşekkür ediyorum. Şu anda bir oluşmuş fikrimiz yok. Olursa haber veririz. ' diye sözlerini bitirdi.

Beşiktaş yöneticisi Erkan Gocay ise İnönü Stadı'nın yıkılmasıyla ilgili olarak, ' Yıkılacağını umuyoruz ve bekliyoruz. Bu bir süreç, ama bununla ilgili bir net açıktlama yapmak mümkün değil. Gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra kamuoyuna gerekli açıklamalar yapılır. Stat işi başkanın bir projesi ve takibini de başkan yapıyor. ' şeklinde konuştu.

10 Mayıs 2012 Perşembe günü yayınlandı