Beşiktaş Transfer Haberleri-Listesi (Demba Ba) 14 Temmuz 2014

Beşiktaş Transfer Haberleri-Listesi (Demba Ba) 14 Temmuz 2014 .Demba Ba kimdir? Demba Ba Beşiktaş ' ta. Demba Ba Beşiktaş ile anlaştı. Demba Ba hangi takımlarda forma giydi? Demba Ba ' nın hayatı. Demba Ba Beşiktaş ' a transfer oldu.Siyah beyazlılar, uzun süredir peşinde olduğu Demba Ba ' yı sonunda renklerine bağladı. Maviler ' den gelen ' Marin ' i de kiralayın ' teklifine olumlu bakan Kartal ' ın bu oyuncunun transferinde de sona yaklaştığı öğrenildi.
Beşiktaş Demba Ba 


Transferin sessiz takımı Beşiktaş bombaları arka arkaya patlattı. Siyah beyazlılar, önce Chelsea ' nin Senegalli forveti Demba Ba ' yı 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.

Almedia ile yollarını ayırdıktan sonra forvet arayışına giren Beşiktaş, Demba Ba ' da karar kıldı. Bir süredir Chelsea Kulübü ' yle temasta olan siyah beyazlı yönetim, Senegalli golcüyü 1 yıl kiralama konusunda anlaşma sağladı. Demba Ba da Beşiktaş ' a ' Evet ' derken, siyah beyazlıların transferi birkaç gün içinde açıklaması bekleniyor.

DEMBA BA KİMDİR?

25 Mayıs 1985 tarihinde Fransa ' nın Sevr kentinde dünyaya gelen Demba Ba, utbola amatör olarak 2001 yılında Montrouge takımının altyapısında başladı.2005-06 sezonunda Fransa Üçüncü Ligi ekiplerinden Rouen'le anlaşarak bu takımda profesyonel oldu. 2006-07 sezonu öncesinde üç yıllığına Mouscron'la sözleşme imzaladı. Ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklentileri karşılayamayınca 29 Ağustos 2007'de 2. Fußball-Bundesliga takımlarından 1899 Hoffenheim'a transfer oldu.

Hoffenheim'daki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Ba, West Ham United'a transfer oldu. Ancak West Ham küme düşme hattından çıkamadı ve ligi son sırada bitirdi. Ligin ikinci yarısında gelmesine rağmen takımının o sezon en çok gol atan oyuncusu oldu. 2011-2012 ana transfer sezonunda Newcastle United, Ba'yı serbest kaldığı için para vermeden aldı.

4 Ocak 2013 Tarihinde 7 Milyon Pound karşılığında 3,5 Yıllığına Chelsea ile anlaştı. Ba Chelsea tarihinin ilk Senegalli oyuncusu ve 19 numaralı formayı giyiyor. Ba Chelsea'de ilk maçına 5 Ocak 2013 tarihinde FA Cup'ın üçüncü turunda Southampton'a karşı çıktı. Chelsea'nın 5-1 kazandığı maçta 2 gol atarak iyi bir başlangıç yaptı.Temmuz 2014'de Türkiye Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş JK'a transfer oldu. Anlaşma gereğince oyuncu 2014-15 futbol sezonunda kiralık olarak Beşiktaş forması giyecektir.Demba Ba kimdir? Demba Ba Beşiktaş ' ta. Demba Ba Beşiktaş ile anlaştı. Demba Ba hangi takımlarda forma giydi? Demba Ba ' nın hayatı. Demba Ba Beşiktaş ' a transfer oldu.

14 Temmuz 2014 Pazartesi günü yayınlandı