Beşiktaş Tottenham: 1-0 Maç Özeti ve Golü (11 Aralık 2014)

Tottenham Beşiktaş Maç Özeti İzle-Beşiktaş Tottenham Maçı Türkçe Geniş Özeti ve Golleri İzle... Beşiktaş Tottenham UEFA Avrupa Ligi maçında karşılaştı. Beşiktaş Tottenham maçı kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Beşiktaş, Tottenham'ı 1-0 mağlup etti. Beşiktaş'ın Tottenham karşısındaki tek golünü Cenk Tosun kaydetti. İşte Beşiktaş Tottenham maç özeti ve golleri...
Uefa Avrupa Ligi Cenk Tosun Gökhan Töre Beşiktaş Tottenham 


BEŞİKTAŞ TOTTENHAM: 1-0 MAÇ SONUCU

Beşiktaş Tottenham Maç Özeti İzle / UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda daha önce üst tura çıkmayı garantileyen Beşiktaş, İngiliz temsilcisi Tottenham'ı 1-0 yenerek grubu 1. sırada tamamladı.

Beşiktaş Tottenham 11 Aralık 2014 /
Avrupa Ligi C Grubu son maçında Tottenham Hotspur'u 1-0 yenen Beşiktaş, puanını 12'ye yükselterek grup birincisi olarak bir üst tura yükseldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada Siyah-beyazlılara 3 puanı getiren tek golü 59. dakikada Cenk Tosun kaydetti.

Grupta oynanan diğer maç ise Partizan Belgrade ve Asteras Tripolis golsüz berabere kaldı. Bu sonuçların ardından Beşiktaş 12 puanla gruptan lider çıkarken, Tottenham da 11 puanla bir üst tura yükseldi. 6 puanla 3. sırada yer alan Asteras Tripolis ve 2 puanla sonuncu sırada bulunan Partizan Belgrade ise Avrupa kupalarına veda etti.

Beşiktaş: 1 - Tottenham: 0

Stat:
Atatürk Olimpiyat

Hakemler:
Stefan Johannesson, Fredrik Nilsson, Daniel Gustavsson (İsveç)

Beşiktaş:
Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Franco, Ersan Adem Gülüm (Dk. 46 Atınç Nukan), Motta, Necip Uysal, Gökhan Töre (Dk. 84 İsmail Köybaşı), Sosa, Kerim Frei Koyunlu (Dk. 90+3 Furkan Yaman), Olcay Şahan, Cenk Tosun

Tottenham:
Vorm, Walker (Dk. 76 Capue), Rose, Kaboul, Chiriches, Paulinho (Dk. 69 Lennon), Townsend, Dembele, Chadli, Stambouli, Soldado (Dk. 69 Lamela)

Gol:
Dk. 59 Cenk Tosun (Beşiktaş)

Sarı kart:
Dk. 21 Ersan Adem Gülüm (Beşiktaş)

12 Aralık 2014 Cuma günü yayınlandı