Beşiktaş'tan Süleyman Seba'ya Saygı Duruşu

Beşiktaş Futbol Takımı, Beşiktaş Kulübü ' nün Onursal Başkanı Süleyman Seba için sabah antrenmanı öncesinde saygı duruşunda bulundu.
Futbol Takımı Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri Süleyman Seba Nevzat Demir 


Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri ' nde yapılan saygı duruşu ve anma törenine; ikinci başkan ve futbol şubesi başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik heyet, futbolcular ve tesis çalışanları katıldı. Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba için yapılan saygı duruşunun ardından BJK TV ' ye duygularını ifade eden Ahmet Nur Çebi, Süleyman Seba ' nın Beşiktaş Kulübü'nde çok hakkı olduğunu belirterek, “Beşiktaşımız'ın elinde olan her şey, tesisler dahil, özellikle Beşiktaş duruşu dediğimiz kişilikli duruş şeklinin de gerçek sahibi kendisidir. Dolayısıyla ona çok borcumuz var çocuklar. Bu borcumuzu çalışarak ve başarılı olarak ödemek zorundayız. Hep beraber birlik ve beraberliğimizi ona gösterdiğimiz takdirde, o bizi görecektir. Başarılı olduğumuz takdirde ancak orada o şekilde rahat edecektir. Mekanı cennet olsun. Sizlerden çok çalışmanızı ve başarılı olmanızı istiyorum. Hepimizin başı sağolsun” dedi.

“ÜZÜNTÜLÜYÜM AMA KENDİMİ DE ŞANSLI GÖRÜYORUM”

Süleyman Seba ' nın duruşunun, aynı zamanda Beşiktaş'ın duruşu olduğunu ifade eden Çebi, “Mütevazilik, çalışkanlık, dürüstlük, şerefli başarılar, tüm bunlara baktığımızda Süleyman Seba Türk spor tarihinde iyi değerlendirilmelidir. Sporla ilgili tüm kişilerin, taraftarların, sporcuların ve yöneticilerin örnek alması gereken bir kişiydi. Üzüntülüyüm ama kendimi de şanslı görüyorum. Böyle bir şahsiyetin 16 yıl başkanlığını yapmış olduğu bir kulüpte ikinci başkanlık ve yöneticilik yapıyorum. Benim için bu da şerefli bir onurdur. Kendisine rahmet diliyorum. Beşiktaş'ın, bu camianın kendisine bir borcu var. Bizde hakları var. Bu hakları ödemenin tek yolu da dürüst, çalışkan ve başarılı olmaktan geçiyor” diye konuştu.

“AİLESİNE DE SABIR DİLİYORUM”

Çebi, bundan sonra Beşiktaş camiası, sporcuları ve yöneticilerinin Süleyman Seba ' ya olan borcununu başarılı olarak ödeyebiliceklerini vurgulayarak, “Allah rahmet eylesin, ailesine de sabır diliyorum. Camiama sabırlar diliyorum. Gidenler gidiyor, bir daha kendisini görmeyeceksiniz ama fikirlerini ve duruşlarını sahiplenebilirsek çok önemli katkıları olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

14 Ağustos 2014 Perşembe günü yayınlandı