Beşiktaş Karabükspor Maç Sonucu

Beşiktaş Karabükspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Beşiktaş Karabükspor maçı bu akşam saat 20.00'da başlıyor. Beşiktaş Karabükspor maçı Lig TV'den canlı yayınlanacak. Beşiktaş Karabükspor maçı İnönü Stadı'nda oynanacak. Beşiktaş Karabükspor Maçını Yunus Yıldırım yönetecek. Beşiktaş Karabükspor Maçının canlı anlatımına BeyazGazete.Com'dan ulaşabilirsiniz. İşte Beşiktaş Karabükspor maçından son detaylar...
Barcelona Atletico Madrid Karabükspor Ronaldo Holosko 


Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u İnönü Stadı'nda konuk ediyor. Yunus Yıldırım yöneteceği ve yardımcılıklarını Serkan Gençerler ve Muhittin Gürses yapacağı mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor, lig tarihinde yarın 12. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 11 lig maçından 7'sini Beşiktaş, 1'ini Kardemir Karabükspor kazandı, 3 maç da berabere sonuçlandı. Beşiktaş'ın toplam 24 golüne, Kardemir Karabükspor 8 golle cevap verdi. Sezonun ilk yarısında Karabük'te yapılan maçı Beşiktaş 3-0 kazandı.

İstanbul'daki Maçlar
İki takım, yarınki maçın oynanacağı İstanbul'da daha önce 5 lig maçında karşılaştı. Beşiktaş, ev sahibi olduğu maçlardan 3'ünü kazandı, 2'sinde de berabere kaldı, rakibine yenilmedi. İstanbul'da Beşiktaş 8, Kardemir Karabükspor ise 3 gol attı.

Kardemir Karabükspor 9 Maçtır Kazanamıyor

Kardemir Karabükspor, ligde Beşiktaş'ı 9 maçtır yenemiyor. Siyah-beyazlı takım karşısında ligdeki tek galibiyetini 1993-94 sezonunda, rekabetteki 2. randevuda alan Kardemir Karabükspor, daha sonraki 9 maçta galip gelemedi. Beşiktaş, Kardemir Karabükspor ile yaptığı son 9 lig maçından 6'sını kazandı, 3'ünde berabere kaldı, rakibine mağlup olmadı.

Muhtemel İlk 11'ler

Beşiktaş: McGregor, M.Akgün, İ.Toraman, Ersan, Gökhan, Necip, Fernandes, Oğuzhan, Holosko, Dentinho, Almeida

K.Karabükspor: Bora, Erdem, Mabiala, Deumi, Seric, Yiğit, Birol, Güven, Ahmet İlhan, Lua Lua, İlhan Parlak

Stat:
İnönü

Saat: 20.00

Yayın:
Lig TV

Hakem:
Yunus Yıldırım

1 Şubat 2013 Cuma günü yayınlandı