Barcelona Milan: 4-0 Maç Özeti (13 Mart 2013)

Barcelona Milan: 4-0 Maçın Özet ve Golleri İzle (13 Mart 2013)... Barcelona sahasında Milan'ı konuk etti. Barcelona Milan'ı Nou Camp'ta sahadan sildi. Barcelona Milan'ı 4-0 mağlup etti. Barcelona 2-0'ın rövanşında Milan'ı 4-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. Barcelona'nın Milan karşısında golleri Messi (2), David Villa ve Jordi Alba'dan geldi. İşte Barcelona Milan maç özet..
Uefa Şampiyonlar Ligi Barcelona David Villa Milan İtalyan 


Milan - Barcelona: 2-0 Maç Özeti



2-0'ın rövanşında sahasında Milan'ı ağırlayan Barcelona, harika bir oyunla rakibini 4-0 yendi ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalmayı başardı. Şampiyonlar Ligi ' nde ikinci turda 2-0 ' ın rövanşında Barcelona, İtalyan temsilcisi Milan ' ı, 4-0 ' lık skorla devirdi ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Baştan sona üstün götürdüğü mücadele sonrası turu geçen taraf olan Barcelona, bu skorla Şampiyonlar Ligi ' nde, ilk mücadelede kalesinde 2 gol görüp, ardından turu geçmeyi başaran ilk takım oldu. Mücadeleye hızlı başlayan Barcelona 5. dakikada Xavi ' nin pasında Messi ' nin ceza sahası önünden vurduğu mükemmel vuruşla 1-0 öne geçti. 39 ' da bir kez daha sahne alan Xavi ' nin ceza sahası önündeki pasında Messi, sert bir vuruşla Abbiati ' yi avladı: 2-0.

Şov Hiç Bitmedi Ki...

İkinci yarıda da Barcelona fırtınası devam etti. Nou Camp ' ta 100 bin taraftarının desteğini arkasına alan Barcelona, İtalyan temsilcisini adeta kalesine kilitledi. Hücuma çıkmakta zorlanan konuk takım, Barça ataklarına direnemedi. 55 ' te David Villa, skoru 3-0 ' a getirdi. Maça noktayı koyan gol ise 90+2 ' de Jordi Alba ' dan geldi: 4-0. İşte tarihi maç böyle sonuçlandı.

13 Mart 2013 Çarşamba günü yayınlandı