Barcelona Atletico Madrid: 1-1 Maç Özeti ve Golleri (1 Nisan 2014)


2014 Barcelona Atletico Madrid Maçın Özeti ve Golleri... Barcelona Atletıco Madrid Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında karşılaştı. Barcelona Atletıco Madrid maçı 1-1 sonuçlandı. Barcelona'nın golünü Neymar, Atletıco Madrid'in golünü ise Diego kaydetti. Bu sonuçla Atletıco Madrid, Barcelona karşısında rövanş öncesi avantaj elde etti. İşte Barcelona Atletıco Madrid maçının geniş özeti ve golleri...
Uefa Şampiyonlar Ligi Barcelona Arda Turan Atletico Madrid Fenerbahçe 


Barcelona Atletico Madrid - Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Barcelona ile Atletico Madrid, Nou Camp'ta karşı karşıya geldi. İki Brezilyalı oyuncu Diego ve Neymar'ın karşılıklı golleriyle maç 1-1 tamamlanırken, Barcelona ve Atletico Madrid'in bu sezonki 4. maçı da berabere sonuçlandı.

Atletico Madrid Barcelona 2014 - UEFA Devler Ligi çeyrek final ilk maçında Barcelona ile Atletico Madrid 1-1 berabere kaldı. Nou Camp'ta oynanan mücadelede milli oyuncumuz Arda Turan 77 dakika forma giydi.

Devler Ligi'nde çeyrek final heyecanı bugün başladı. İki İspanyol devi, Barcelona ve Atletico Madrid, Nou Camp Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Ev sahibi Barcelona, maça oldukça baskılı başladı. Takım savunmasıyla rakibinin ataklarını karşılayarak ani akınlarla gol aramaya yönelik bir planla oynayan Atletico Madrid, ilk yarıda bunu başardı. Soyunma odasına golsüz beraberlikle gidildi.

İkinci yarı başladığında Barcelona, gol için ataklarını artırdı. Ancak golü bulan taraf Atletico Madrid oldu. 56. dakikada ağları havalandıran Diego, Madrid temsilcisini 1-0 öne geçirdi. Skor avantajını ele geçiren ve evine galip dönmenin hesaplarını yapan konuk ekip savunmaya, Barça ise hücuma daha fazla ağırlık vermeye başladı. Barcelona aradığı golü, 71'de Neymar'la buldu. Maçta eşitlik yeniden sağlandıktan sonra iki takım da pozisyonlar buldu ama skor değişmedi. Milli oyuncumuz Arda Turan, maça ilk 11'de başladı ve 77 dakika sahada kaldı.



2 Nisan 2014 Çarşamba günü yayınlandı