Balıkesirspor'da Altay maçı hazırlıkları - BALIKESİR



: - İdmandan görüntüler - Takım kaptanı Okan Alkan ile röportaj - Kırmızı - beyazlı ekip hazırlıklarını sürdürdü - Takım kaptanı Okan Alkan:"Altay deplasmanı bizim için zor olacak. İstediğimiz sonuç için mücadeleyi ortaya koyarsak, çok iyi bir puanla döneceğimize inanıyorum"BALIKESİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesir spor, 31 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Altay maçının hazırlıklarını sürdürdü.Kulüp tesislerinde teknik direktör Ali Tandoğan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü.Isınma koşularıyla başlayan idmanda, daha sonra 5'e 2 pas çalışmasına geçildi.Kırmızı - beyazlı ekip, tek kaleye karşı hücum organizasyonunun ardından taktik çalıştı. Balıkesir spor'un kaptanı Okan Alkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Altay maçından puan veya puanlarla dönmek istediklerini söyledi.

Okan, çok koştuklarını ve mücadele ettiklerini vurgulayarak, "Altay deplasmanı bizim için zor olacak. İstediğimiz sonuç için mücadeleyi ortaya koyarsak, çok iyi bir puanla döneceğimize inanıyorum. Tecrübeli arkadaşlarımız ve takıma katılan gençlerle beraber iyi bir uyum yakaladık. Bunu sahaya yansıttığımız zaman iyi puan ve sonuç alacağımıza inanıyorum." diye konuştu.
Öte yandan, 2 yıl önce transfer edilen Balıkesir spor'un Ganalı oyuncusu Mahatma Otoo, kırmızı - beyazlı takımla 1 yıllık daha sözleşme imzaladı.
Muhabir Teknik Direktör Rektör 

29 Ağustos 2019 Perşembe günü yayınlandı