Balıkçı 2016 Paralimpik Oyunları Hazırlıklarına Başladı

Dünya Engelli Vücut Geliştirme Şampiyonu milli sporcu Tolga Murat Balıkçı, 2016 ' da Brezilya ' da düzenlenecek Paralimpik dünya kupası hazırlıklarına şimdiden başladı.İzmir ' in Karabağlar İlçesi ' nde açtığı spor salonunda çalışmalarını sürdüren Balıkçı, kupada milli gururumuz olmak için şimdiden kolları sıvadı. Formunu kaybetmemek için çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Balıkçı, aynı zamanda gelecek yıl olması planlanan bir organizasyona daha katılacak.
Dünya Engelliler Günü Brezilya Tolga Murat Balıkçı Vücut Geliştirme Şampiyonu 


3 aralık Dünya Engelliler Günü ' nde engelli vatandaşlara tavsiyelerde de bulunan Balıkçı, şunları söyledi: Bütün engelli kardeşlerimize spor yapmaları tavsiyesinde bulunuyorum. Eğer sonradan engelli olan bir kardeşim varsa öncelikle kendini mutlu hissetmesi için, özgüveni yerine gelmesi için işe, spor yaparak başlaması çok önemli. Bir kişi spor yaparsa; özgüveni gelir, topluma faydalı işler yapabilir, eleştirip sorgulayabilir. Bu yüzden tüm engelli kardeşlerimizin gideni unutması kalanı ise doğru bir şekilde geliştirmesi gerekiyor” dedi.

Bu arada Milli sporcu Tolga Murat Balıkçı ' nın uluslar arası ve ulusal orgaizasyonlar da başarı elde ederek kazandığı bir çok madalya ve kupası bulunuyor.
2 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı