Aziz Yıldırım soyunma odasına indi

Fenerbahçe'nin Adanaspor'la 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın açıklamaları bir anda gündem oldu.
Serkan Çınar Fenerbahçe Başkanı Fenerbahçe Beyaz Futbol Aziz Yıldırım 


Aziz Yıldırım yaptığı açıklamalarda hakemlere ve federasyona ağır eleştirilerde bulundu.

Yıldırım, özellikle Fenerbahçe'ye verilemeyen penaltıyı gündeme getirdi. Bu açıklamaların yankıları sürerken Aziz Yıldırım'ın maçın ilk yarısında hakemlerin soyunma odasına indiği ortaya çıktı.

HAKEMLER KAPIYI AÇMADI

Konuya ilişkin özel bilgiler paylaşan Beyaz Futbol muhabiri Devrim Zengi 'Aziz Yıldırım uzun süredir soyunma odasına inmiyordu. Bugün 2-1'lik ilk yarı skorunun ardından soyunma odasına indiğini, maçın hakemi Serkan Çınar ve yardımcılarına, çok sert bir şekilde bağırdığı, hakem odasının kapısına kadar gittiği ama hakemlerin kapıyı açmadığını öğrendik.' diye konuştu.

RAPORDA YER ALACAK

Yıldırım'ın penaltı pozisyonun dan sonra çileden çıktığını belirten Zengi ' Maçın gözlemcisinin bu olayı gördüğü ve bu olayı raporuna yazacağı söyleniyor. Bu olayı bir kaç kişiye de teğit ettirdik. Başkan Aziz Yıldırım kesin olarak soyunma odasına indi. Özellikle De Souza'ya verilmeyen penaltının ardından çıldırdığı hakemlere çok sert tepkiler gösterdiği, yanındaki yöneticilerin sakinleştirdi. Hakemlerin güvenlik görevlilerinden yardım istemesi üzerine, Yıldırım'ın o bölgeden uzaklaştırıldığı haberlerini aldık.' dedi.
Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
16 Ocak 2017 Pazartesi günü yayınlandı