Aytemiz Alanyaspor-Akhisarspor maçının ardından - ANTALYA

- Aytemiz Alanyaspor - Akhisarspor maçının ardından - Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal'ın basın toplantısı - Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan'ın basın toplantısıMaçın ardından - Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal: - "Tek istediğimiz bu galibiyetlerin arkasında durmak ve devam ettirmek" - Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan: - "ön gruptaki oyuncuların yeterince üretememesi ve pozisyon anlamında takıma çok fazla katkı yapmaması, bugün deplasmandan elimizin boş dönmesine neden oldu"ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Akhisarspor'u 2 - 1 mağlup ederek 4'te 4 yapan Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, galibiyet serisine devam etmek istediklerini bildirdi.Mesut Bakkal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligde üçte üç yaptıktan sonra herkesin bu maçın sonucunu merak etmeye başladığını belirterek, maçın başından itibaren galibiyeti hak eden bir Alanyaspor'un sahada olduğunu söyledi.

Takım disiplini, sahadaki fedakarlık, geriye koşular ve hücumda çoğalmayı önceki üç maçta yaptıklarını anımsatan Bakkal, "Tabi 12 puan önemli bir avantaj. Üçüncü galibiyetten sonra bazı gevşemeler olur diye tereddütler vardı. Ama oyuncu grubum maçtan önce bir karakter fışkırması yaptılar. Onları tebrik ediyorum. Fernandes'in gol atmasına da sevindim. İki aylık aradan sonra döndü. Kulübümüz daha da güçlendi. Takımın performansı gittikçe artıyor. Oyuna giren girmeyen herkes çok özveriyle oynadı. Fazla pozisyon vermedik. Hatta penaltı kaçırdık. Penaltımız da gol olmuş olsaydı, daha da rahatlayabilirdik. İyi gidiyoruz. Tek istediğimiz bu galibiyetlerin arkasında durmak ve devam ettirmek." - Akhisarsspor cephesiAkhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan'da maçın başındaki hesaplarının böyle olduğunu belirterek, maçın başında yedikleri golün hiç hesapta olmadığını belirtti.
Arslan, ilk golün takımda oyunsal anlamda güvensizliğe neden olduğunun altını çizerek, devre arasında yaptıkları hamlelerin ise karşılığına biraz verdiğini söyledi.

İkinci yarıda daha derli toplu oynamaya başladıklarını vurgulayan Arslan, "Daha çok topa hakim olmaya, daha çok pozisyona girmeye çalıştık. Ama ön gruptaki oyuncuların yeterince üretememesi ve pozisyon anlamında takıma çok fazla katkı yapmaması, bugün deplasmandan elimizin boş dönmesine neden oldu." diye konuştu.
Arslan, Alanyaspor'u da 4'te 4 yaptığı için tebrik ettiğini ifade ederek, karşılaşmada yürekli oynayan Efecan Karaca'yı da genç ve kariyerli oyuncuların örnek alması gerektiğini vurguladı.Fatih Öztürk'ün kurtardığı penaltının ardından farklı sistemlere döndüklerini, oyuncu değişiklikleri yapmalarına karşın çareyi bulamadıklarını anlatan Arslan, "Son dakika gelen gol sadece teselli oldu. Artık UEFA Kupası'na bakacağız. Dönüşte de Trabzonspor maçı bizim için hayati önemde. Ona en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız." dedi.

Devre Arası Fedakarlık Basın Toplantısı Teknik Direktör Toplantı 

29 Eylül 2018 Cumartesi günü yayınlandı