Aytaç Kara: “Hücum hattında daha iyi olmalıyız”

Yeni Malatyaspor'lu futbolcu Aytaç Kara'nın açıklamaları

- (Özel haber)- Kara: “Erol hocayla yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz” ANTALYA
Teknik Direktör Tatların Forma Rektör Irak 


- Evkur Yeni Malatyaspor’un başarılı ismi Aytaç Kara, sezonun ilk yarısını değerlendirdi. Son haftalarda iyi sonuçlar aldıklarını belirten Kara, gol yollarında daha etkili olmaları gerektiğini söylerken, Erol Bulut’la yakaladıkları çıkışı da sürdürmek istediklerini sözlerine ekledi. Evkur Yeni Malatyaspor’un başarılı futbolcusu Aytaç Kara, sezonun ilk yarısını değerlendirdi. İHA’ya açıklamalarda bulunan genç futbolcu, sezon başında Süper Lig’e yükseldiklerini belirterek, “Lige yeni çıkmış bir takım olarak Süper Lig’e alışmak zordur. Bunu haftalar geçtikçe daha iyi yaptığımızı düşünüyorum. Süper Lig zor bir lig ve alışmak kolay olmaz. Son 6, 7 haftadır iyi bir oyunumuz vardı, iyi bir çıkışımız vardı ve bunu da gösterdiğimizi düşünüyorum. İyi mücadele eden arkadaşlarım vardı, takım olarak çok iyi mücadelelerde bulunduk. Son haftalarda bunu sahaya iyi yansıttık ve istediğimiz sonuçları almayı başardık. Şimdi de ikinci yarı hazırlıklarına başladık” diye konuştu.
“Erol hoca, taktik bilgisini bize çok iyi yansıttı” Ertuğrul Sağlam’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Erol Bulut’un gelmesiyle ilgili olarak konuşan Aytaç Kara, “Ertuğrul hoca erken ayrıldığı için Erol hocayla sezon başından bu yana çalışıyormuş gibi hissediyoruz. Erol hocanın teknik ve taktik bilgisi çok iyi. Bunu çalıştığı takımlarda da herkes görmüştür. Bize de son haftalarda bunu çok iyi yansıttığı için takım olarak daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah bu çıkışımızı devam ettiririz” dedi.
“Gol yollarında daha etkili olmalıyız” Takımın takviyeye ihtiyacı olup olmadığıyla ilgili olarak sorulan soruyu yanıtlayan 24 yaşındaki futbolcu, “Transfer konusunda ben bir şey diyemem, hocalarımız ve teknik ekip karar verir. Gol yollarında girdiğimiz pozisyonları atamıyoruz. Bu sadece forvet oyuncusunun değil, ben olayım ya da bir başka isim olsun, bu herkesin problemi. Bunun için daha iyi çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Takımdaki eksik bölgelerle ilgili bir şey diyemem. Bütün arkadaşlarım forma şansı bulduğu sürece elinden gelenin en iyisini yapıyor. Bu nedenle transfer konusunda ben bir şey diyemem” dedi.
Genç oyuncu son olarak yeni statlarının çok güzel olduğunu belirterek, “Taraftarlarımız da iyi oyunumuzu gördü ve arkamızda durdu. İnşallah arkamızda durmaya devam ederler ve stadı hiçbir zaman boş bırakmazlar” diyerek sözlerini tamamladı.
6 Ocak 2018 Cumartesi günü yayınlandı