Anadolu Efes Reklam Filmi Rekor Kırıyor (Video İzle)

Anadolu Efes Reklam Filmi Rekor Kırıyor İzle... Anadolu Efes oyuncuları, kulübün yeni reklam filminde haberleri olmadan rol aldılar. Anadolu Efes'in reklam filmi sosyal medyayı da salladı! Anadolu Efes basketbolcularının oynadığı reklam filmi Türkiye'yi eğlendirdi. Anadolu Efes Spor Kulübü oyuncuları, kulübün yeni reklam filminde haberleri olmadan rol aldılar.
Reklam Filmi Efes Anadolu Efes 


Anadolu Efes basketbolcularının oynadığı reklam filmi Türkiye'yi salladı. Reklamın yaratıcılığı herkesin övgüsünü aldı. Fikir ise Efes'in halkla ilişkiler ajansı ve pazarlama ekibinden çıktı. Anadolu Grubu'nun patronu Özilhan da oyunculara gönderdiği 'konsere gidin' mesajıyla 'smacı' basmış oldu.

Anadolu Efes Spor Kulübü oyuncuları, kulübün yeni reklam filminde haberleri olmadan rol aldılar.Geçtiğimiz yıl taraftarları için kamera karşısına geçen ve Duman ' ın ' Senden Daha Güzel ' şarkısını seslendiren Anadolu Efes Spor Kulübü oyuncuları, geçtiğimiz günlerde de her şeyden habersiz olarak yeni reklam filminde rol aldılar. Reklamda bu kez Anadolu Efes taraftarları, oyuncular için ' Senden Daha Güzel ' şarkısını seslendirdi.

Anadolu Efes oyuncuları, kulübün yeni reklam filminde haberleri olmadan rol aldı. Tamamı gizli kamerayla çekilen filmde, oyuncuları bir klasik müzik konserine gittiklerini zannetse de kısa bir klasik müzik dinletisinden sonra orkestra Duman'ın ' Senden Daha Güzel ' şarkısını çalmaya başlıyor. Taraftarlar birer ikişer ayağa kalkarak şarkıya eşlik edince devler büyük bir şaşkınlık yaşıyor. 15 gizli kamera kullanılarak gerçekleştirilen ve büyük beğeni toplayan çekimlerde 750 kişinin görev yaptığı açıklandı.


22 Şubat 2013 Cuma günü yayınlandı