Amatör Lig Maçında Kaleci Hakeme Saldırdı

Bilecik 2 ' inci Amatör Küme maçında Karaköyspor ile Akpınarspor takımları, Pazaryeri ilçesine bağlı Karaköy ' de karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 42 ' inci dakikasında çıkan olaylar maça damgasını vurdu.
Karaköy Amatör 


Maçta dakikalar 42 ' yi gösterdiğinde Akpınar ceza sahası ön çizgisinde Karaköysporlu bir futbolcu yerde kaldı ve karşılaşmanın hakemi serbest vuruş kararı verdi. Bu karara tepki gösteren Akpınarspor kalecisi Sinan, maçın orta hakemi Özay Çiftçi ' ye sözlü hakarette bulundu. Bunun üzerine orta hakem Çiftçi, kaleci Sinan ' ı ve Sinan ' ın atılmasına tepki gösteren oyuncu Embiya Kacır ' ı kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Daha sonra kırmızı kartı görmesiyle sinirlenen kaleci Sinan, hakemin üzerine yürüyerek fiili müdahale girişiminde bulundu. Saha içine giren jandarma ekipleri ve her iki takımın yöneticileri futbolcuları sakinleştirerek olayın büyümesini önledi. Ardından kaleci Sinan, jandarma ekiplerinin refakatinde saha dışına çıkarıldı.
Olaylı geçen maçı Karaköyspor 5-0 kazanarak, Bilecik 2 ' inci Amatör Küme ' de şampiyon oldu. Maçı çok sayıda taraftar seyrederken, karşılaşma bitiminde futbolcular ve taraftarlar şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı.

Öte yandan maçın orta hakemi Çiftçi ve yardımcıları maç sonunda sahayı jandarma ekipleri eşliğinde terk etti.
18 Haziran 2012 Pazartesi günü yayınlandı