Alman Turistler Şampiyonluğu Kutladı (2014 2014 FIFA Dünya Kupası)

Almanya'nın 2014 Dünya Kupası ' nda şampiyonluğa ulaşması, tatillerini Kuşadası ' nda geçiren Alman turistler tarafından coşkuyla kutlandı.
Dünya Kupası Almanya Brezilya 2014 Dünya Kupası Arjantin 


Tatil için Kuşadası ' nda bulunan Alman turistler, Brezilya ' da düzenlenen 2014 Dünya Kupası ' nın Almanya ile Arjantin arasındaki final maçını izlemek için gün içinde hazırlıklar yaptı. Maç saatine doğru üzerlerinde milli takım formaları ve bayraklarıyla birlikte Kuşadası ' ndaki kafe, bar ve restoranlar ile otellerin salonlarını dolduran Alman turistler, maç boyunca büyük heyecan yaşadı. Kuşadası ' ndaki otel ve tatil köyleri ile özellikle şehir merkezindeki ana arterlerde Alman turistlerin maç heyecanı nedeniyle renkli görüntüler oluşurken, Alman turistlerle birlikte az sayıda Arjantinli turistin de final maçını izlemesi dikkat çekti.

Normal süresi golsüz berabere biten ve uzatmaya giden final maçı sırasında heyecandan yerlerinde duramayan Alman turistler, milli takımlarının 113. dakikada Mario Götze'nin attığı golle galibiyete ve Dünya Şampiyonluğu'na ulaşması karşısında büyük sevinç yaşadı. Maçın bitiş düdüğü ile yerlerinden kalkarak masa ve sandalyelere çıkan Alman turistler, dans edip birbirlerine sarılarak şampiyonluğu kutladılar ve Kuşadası sokaklarını stadyuma çevirdiler.
14 Temmuz 2014 Pazartesi günü yayınlandı