Akhisarspor Bank Asya 1. Ligte Şampiyon Oldu

Akhisarspor'un Bank Asya 1. Lig'i şampiyon olarak tamamlayarak Spor Toto Süper Lig'e yükselmesinin ardından Akhisar sokakları coşkulu kutlamalara sahne oldu.
Bank Asya Rizespor Salih Hızlı Spor Toto 


Bank Asya 1. Lig'i son haftasına deplasmanda Çaykur Rizespor karşısında aldığı 2-1 galibiyetle Spor Toto Süper Lig'e şampiyon olarak çıktı. 16.00 ile 17.45 saatleri arasında ilçenin tüm cadde ve sokakları adeta terkedilmiş bir haldeyken, maçın bitişiyle cadde ve sokaklar kilitlendi. Bir anda cadde ve sokaklarda zafer çığlıkları yükselirken Akhisarlı futbolseverlerin halleri görülmeye değerdi. Şehit Teğmen Tahir Ün caddesinde başlayan konvoy Belediye önü Milli Egemenlik meydanında son buldu.

Telefon ile görüştüğümüz Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel'' Bank Aysa 1. Lig'te önce inandık sonra başardık. Önce İlçemizi, sonra Ege Bölgesini Spor Toto Süper Lig'de çok iyi temsil edeceğiz. Burada da önce ilk yıl lig'de kalmak tek hedefimiz olacak, daha sonra başarı gelecektir. Bu şampiyonluk tüm Akhisarlılara hediye olsun diyerek sözlerini tamamladı.

Telefon ile görüştüğümüz Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı;''Rize'den şampiyon olarak Akhisar'a dönüyoruz. Bu sevincimizi, Rize'deki taraftarlarımız, Teknik Heyetimiz ve futbolcularımızla bir bütün olarak paylaşıyoruz. Akhisar Haber aracılığıyla da tüm Akhisarlılara şampiyonluğumuz paylaşıyorum hayırlısı olsun diyerek sözlerini tamamladı.

Telefon ile görüştüğümüz Akhisar Kaymakamı kamil Köten; ' Akhisar belediyespor'umuz Ege'nin gururu oldu. Çok mütevazi bir bütçeyle Spor Toto Süper Lig'e çıktı. Bundan dolayı yönetimi, teknik heyeti, futbolcularımızı ve Akhisarlıları kutluyorum. Bu şampiyonluk Akhisar'a çok şey kazandıracak. Hayırlısı olsun ' dedi.
14 Mayıs 2012 Pazartesi günü yayınlandı