Akhisar Belediyespor 3 - 0 Trabzonspor Maçı Özeti ve Golleri

Akhisar Belediyespor 3 - 0 Trabzonspor Maçı Özeti ve Golleri Akhisar Belediyespor ile Süper Lig'in 3. hafta maçında karşılaşan Trabzonspor, rakibine 3-0 mağlup oldu.
Belediyespor Süper Lig Trabzonspor Akhisar Belediyespor 


Süper Lig'in 3. haftasında, deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşan Trabzonspor , rakibine 3-0 yenildi. Bordo mavililer, geride bırakılan 3 hafta sonucunda 3 puanda kaldı. Sahadan farklı bir şekilde mağlup ayrılan bordo-mavililer taraftarlarına büyük şok yaşattı.

MAÇIN GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Akhisar Belediye Geçlik ve Spor Bruno'nun attığı gol ile 1-0 öne geçti. Güray sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Bruno ön direkte gelişine vurdu ve top uzak köşeden ağlarla buluştu.

-Akhisar Belediyespor Niasse'nin golüyle farkı 2'ye çıkardı. Güray sol kanattan arapasını verdi, Niasse topla buluştu, hızla içeri girdi, kaleciyle karşı karşıya plase vuruşunu yaptı ve top kaleci Onur'un altından ağlarla buluştu.

-Akhisar 88. dakikada Kenan'ın attığı golle durumu 3-0 yaptı. Niasse sağ kanattan, ceza sahası içindeki Kenan'a yerden pasını attı, Kenan rakibinden sıyrıldı kaleye sert vurdu ve topu ağlarla buluşturdu.




2 Eylül 2013 Pazartesi günü yayınlandı