Ahmet Nur Çebi'nin gözümde zerre kadar değeri yok...

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Derin Futbol' programına konuk olan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Ahmet Nur Çebi'nin kişi olarak gözümüzde zerre kadar değeri yoktur.' dedi.
Ahmet Nur Çebi Derin Futbol İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzonspor Trabzonspor Başkanı 


YARDIMLARINI HAVALE GÖNDERECEĞİM
Çebi'nin açıklamalarında babasının Trabzonspor'a çok katkıları olduğunu belirttiğini ifade eden Hacıosmanoğlu ' Benim dönemimde ne kadar yardım ettiler bilmiyorum ama yarın hesaplarına havale edeceğim. Bunları konuşmak bile çirkin şeyler.' dedi.

GÖZÜMDE ZERRE KADAR DEĞERİ YOK
Bu sözler komedi gibi geliyor bana. Ona soracaksınız o zaman, 2 kere aradım niye telefonlarımı açmadı? Bu lafları söylenmediği halde, uydurupta söyleyen namussuzdur. Ama söyleyipte inkar eden namussuzun dik alasıdır. Bu konu benim açımdan kapandı. Kullandığı cümleler babasına da,Trabzonluya da, soyadına da yakışmıyor. Ahmet Nur Çebi'nin kişi olarak gözümüzde zerre kadar değeri yoktur.

BEYAZ GAZETE

Derin Futbol Hakkında
Akıllara takılanlar, perde arkasında yaşananlar, konuşmaya cesaret edilemeyenler DERİN FUTBOL’da masaya yatırılıyor… AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER her hafta DERİN FUTBOL'da biraraya geliyor…Dev kadro, gündem yaratan konularla Pazartesi akşamları 23.30'da Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
İbrahim Hacıosmanoğlu Hakkında
İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzon Doğumlu işadamı. Asıl adı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’dur. 2013 Yılında Trabzonspor Başkanı Seçilmiştir....
devamı
27 Ocak 2015 Salı günü yayınlandı