Ahmet Çakar'dan çok tartışılacak iddia

A Milli Futbol Takımı'nın Hırvatistan ve Ukrayna ile yapacağı maçın aday kadrosu belli oldu.
Ahmet Çakar A Milli Futbol Takımı Oğuzhan Özyakup Beyaz Futbol Milli Futbol Takımı 


Teknik direktör Lucescu, Ay Yıldızlılarımızın başında göreve çıkacağı ilk maç için belirlediği kadro tartışmalara neden oldu.

Aday kadroya davet edilmeyen futbolcular arasında dikkat çeken isim ise Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup oldu.

LUCESCU'YA BASKI YAPTILAR

Lucescu'nun bu seçimiyle ilgili tartışma yaratacak bir iddia ortaya atan Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar 'Oğuzhan'ın Milli Takım'a alınammasının sebebi, Milli Takım'a gelirim ama Oğuzhan olmasın diyen bir futbolcunun, Lucescu'ya baskısıdır' diye konuştu.

ARDA TURAN MI?

Sinan Engin, Ahmet Çakar'ın bu sözlerine tepki gösterirken, laf arasında bu oyuncunun Arda Turan olduğunu ağzından kaçırdı.



Ahmet Çakar Hakkında
Çakar, hakemlik kariyeri boyunca 100’ün üzerinde uluslararası maç ve derbi karşılaşması yönetti. Avrupa Şampiyonası'nda üst düzey maç yönetmiş tek Türk hakemidir. Hakemlik kariyerini noktaladıktan sonra gazete, köşe yazarlığının yanısıra radyo ve TV'de yorumculuk yapmaktadır. Uzun süre Telegol programında yorumculuk yapan Ahmet Çakar, 2002 yılında Mecidiyeköy'de Profilo Alışveriş Merkezi'nin arkasında bulunan sağlık ocağından çıkarken vurulmuşt...
devamı
Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
28 Ağustos 2017 Pazartesi günü yayınlandı