Ahmet Çakar'dan Cenk Ergün'e kritik soru: Fatih Terim gelirse...

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'ın teknik direktör Igor Tudor'un geleceği masaya yatırıldı.
Ertem Şener Dursun Özbek Yeni Malatyaspor Galatasaray Başkanı Beyaz Futbol 


Ahmet Çakar, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Evkur Yeni Malatyaspor mağlubiyeti sonrası Malatya Havalimanı'nda sportif direktör Cenk Ergün ile özel olarak görüştüğü sırada Ergün'ün ''Fatih Terim gelirse ben giderim'' dediğini iddia etti.

Programın sonlarına doğru ise Ertem Şener, Cenk Ergün'ün Çakar'ın iddiasına cevap vererek ''Ben kimim ki öyle sözler söyleyeceğim'' dedini açıkladı.
Ertem Şener Hakkında
İstanbul 50.Yıl İNSA Lisesi'ni bitirdikten sonra üniversiteyi Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde okumuştur. Radyo ve televizyon programlarında çalışarak hayatına başlamıştır. Ertem Şener televizyonda futbol maçlarında spikerlik yapmaktadır. Günümüzde ise spikerlik yerine sunuculuk yapmaktadır. TGRT, Star TV, Kanal D, Kanal 6 ve Beyaz TV gibi kanallarda sunuculuk yapmıştır. Şimdi ise Beyaz TV'de Beyaz Futbol adlı programı sunmaktadır....
devamı
Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
18 Aralık 2017 Pazartesi günü yayınlandı