Afrika Aslanı Didier Drogba Galatasaray'da

Didier Drogba Galatasaraya Çok Yakın - (Galatasaray Transfer Haberleri)... Wesney Sneijder transferini bitiren Galatasaray'da şimdi gündem 'Didier Drogba'. Drogba'nın menajeri Drogba'yı Galatasray'a önerdi ve Galatasaraylı yöneticiler transfer çalışmalarına başladı. Didier Drogba, milli takım kampında Galatasaray'a imza atması bekleniyor. Galatasaray Didier Drogba transferini kredi yöntemiyle çözeçeği iddia ediliyor. İşte Galatasaray transfer haberleri...
Didier Drogba Drogba Galatasaray Başkanı 


Wesney Sneijder'i kadrosuna katarak dünya transfer piyasasını sarsan Galatasaray, Didier Drogba'yı da renklerine bağlamak için Güney Afrika'ya çıkarma yaptı. Galatasaray Başkanı, “Geçtiğimiz günlerde kullandığımız kredi ile bir transferi daha bitirdik” dedi. Sarı kırmızılılar, 20 milyon dolar kredi çekti. Bir sorun çıkmazsa Didier Drogba, milli takımda Galatasaray'a imza atacak.

Sneijder ile yılın transfer bombasını patlatan Galatasaray, Hollandalı maestroyu bile gölgede bırakacak bir başka dünya yıldızını renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Sarı kırmızılılar, Didier Drogba ' yı da kadrosuna katmak üzere. Taraftarlara büyük heyecan yaşatan süreçte ortaya çıkan her gelişme, Fildişili golcüyü Florya ' ya bir adım daha yaklaştırıyor.

Son gelen haber ise; cuma akşamı Drogba ' nın menajeri ile görüşen Başkan Ünal Aysal ' ın, bu zirve sonrası sürpriz bir telefon görüşmesine imza attığı...

TÜM GELİŞMELER DOĞRULUYOR


Buna göre Aysal, Türkiye ' nin önemli bir bankasının genel müdürü ile telefonda görüştü. Ve sarı kırmızılıların başkanı, gece geç saatlerde konuştuğu bankacıya transfer müjdesini verdi.

Aysal, o genel müdüre, “Bir transferi daha bitirdim. Geçtiğimiz günlerde banka kredisi almıştık ve o kredi ile bir transfer daha yaptık” dedi.
Galatasaray camiasında, son 48 saattir yaşanan gelişmeler üst üste konduğunda, başkanın ' transferini bitirdiği ' futbolcunun Didier Drogba olduğu konuşulmaya başlandı.

Kredi Yönetimi Rahatlattı

ÜNAL Aysal ' ın, Sneijder ve Drogba transferlerinde kaynak olarak kullanılan bu kredi hakkında araştırma yapan Hürriyet önemli bilgilere ulaştı. G.Saray Yönetimi ' nin, gerçekten de başkan Ünal Aysal ' ın ifade ettiği gibi önemli bir banka kredisi aldığı ortaya çıktı.
Başarılı bir iş adamı olan ve G.Saray ' ın mali durumunu da düzelten Aysal ' ın, sarı kırmızılı kulüp adına Denizbank ' tan 2 hafta önce 20 milyon dolarlık bir banka kredisi aldığı öğrenildi.

Dürüst Transferde Sır Vermedi

G.SARAY ' da olumlu gelişmelerin yaşandığı Drogba konusu, dünkü üyelik töreninin de ana gündemiydi. İkinci Başkan Ali Dürüst, Fildişili yıldızla ilgili ısrarlı sorulara yorum yapmaktan kaçınıp, “İki gün transfer konuşmak yasak. Önümüzde Beşiktaş derbisi var ve hepimiz ona konsantre olalım” diyerek geçiştirme taktiği uyguladı.

Sneijder Kesmedi

Fransız L ' Equipe Gazetesi, sarı kırmızılıların Drogba ' ya ilgisini, “G.Saray ' ı Sneijder kesmemiş gibi görünüyor. Drogba da İstanbul yolcusu” ifadelerini kullanarak duyurdu.

Afrika ' ya İmza Çıkarması

Drogba transferini sonuçlandırmak için Bülent Tulun ve Sinan Kalpakçıoğlu, dünyaca ünlü yıldızın menajerleri ile birlikte Güney Afrika ' ya gitti.

Ve G.Saray Yönetimi, Didier Drogba ' ya imza attırma hedefi ile Güney Afrika ' ya uçtu. Sportif direktör Bülent Tulun, kulüp direktörü Sinan Kalpakçıoğlu ve menajerler Pierre Frelot ile Ceylan Çalışkan, dünyaca ünlü yıldızın mücadele ettiği kupanın ev sahibi G.Afrika ' nın yolunu tuttu. Drogba ' nın menajeri Frelot ' u İstanbul ' a getirip 2 gün boyunca ağırlayan sarı kırmızılılar, önceki gece Başkan Ünal Aysal ' ın da katıldığı sürpriz bir görüşme gerçekleştirmişti.

Anlaşırlarsa Yarın Açıklayacaklar

Milan dün bizzat Galliani tarafından bu futbolcuyla ilgilenmediğini açıklarken, G.Saray Drogba ' ya yıllık 4 milyon Euro, Çin kulübü ile bağlarını koparamaması halinde de sezon sonuna dek 2 milyon Euro teklif etti. İşte bu teklife menajeri de sıcak bakınca G.Saraylı yöneticiler, gece biten görüşme sonrası apar topar Güney Afrika ' ya geçti. Yıldız futbolcu ile yüz yüze konuşarak bu transfere nokta koymak isteyen sarı kırmızılılar, Drogba ' yı Beşiktaş derbisinin ardından yarın açıklamayı planlıyor.

27 Ocak 2013 Pazar günü yayınlandı