Afjet Afyonspor-İstanbulspor maçının ardından - AFYONKARAHİSAR

- Afjet Afyonspor - İstanbulspor maçının ardından - Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Serhat Güller'in basın toplantısı - İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı'nın basın toplantısıMaçın ardından - Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Serhat Güller: - "Oyun galibi bizdik ama 2 puan kaybettik" - İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı: - "1 - 0 öndeydik ama skoru koruyamadık"AFYONKARAHİSAR (AA) - Spor Toto 1. Ligin 18. haftasında konuk ettiği İstanbulspor'la 1 - 1 berabere kalan Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Serhat Güller, "1 - 0 mağlup duruma düşmüş olmamıza rağmen oyundan kopmadık. Rakibe kendi oyunumuzu kabul ettirerek coşkuyla oynadığımızı düşünüyorum." dedi.
Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Serhat Güller, galibiyet için çıktıkları maçın 90 dakikalık bölümünde oyun hakkının bu olmadığını söyledi.

Hiç bir şey yokken kaleye gelen ilk topun yine gol olduğunu dile getiren Güller, şöyle konuştu:"Bu düzeydeki maçlarda bunu çıkarmak tabi zor oluyor. 1 - 0 mağlup duruma düşmüş olmamıza rağmen oyundan kopmadık. Rakibe kendi oyunumuzu kabul ettirerek coşkuyla oynadığımızı düşünüyorum. Eksiklerimiz var. Devre arası transferlerimiz zaman açısından çok fazla bizimle beraber olmadı. Dolayısıyla yeni bir takım olduğumuz için oyuncularımız bir birlerini tanıma fırsatı elde etmedi. O rağmen ortaya konulan mücadele, kazanma arzusu, birlik ve beraberlik bizim adımıza olumlu. Pozitif değerlendiriyoruz. Oyun galibi bizdik ama 2 puan kaybettik." - "Aşağılardan kurtulup, kendimizi güvenli bölgeye atmak istiyoruz"Güller, iki puan kaybetmelerine rağmen taraftarları, yönetimleri, teknik ekipleri, futbolcuları ve tüm camialarıyla oynanan oyunla burada kalıcı olmadıklarını gösterdiklerini ve bunun daha önemli olduğunu vurguladı.İyi bir takımlarının olduğuna işaret eden Güller, "Gelecek 1 - 2 arkadaşımız var. Yani daha transfer yapacağız. Görüştüğümüz oyuncularımız var. Onların katılımıyla biraz daha yukarıya gelebiliriz. Hedefimiz o. Kısa süre içerisinde de aşağılardan kurtulup, kendimizi güvenli bölgeye atmak istiyoruz. Bu inanç inşallah devam ettiği sürece de başaracağız. Genel anlamda da oyundan memnunuz. Oyuncularımın ortaya koyduğu katkıdan ve mücadeleden memnunuz. Bunu sürdürmeye devam edeceğiz. Böyle oynadığımız sürece de aşağılarda çok kalıcı olacağımızı düşünmüyorum." diye konuştu.
İstsnbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı da iyi bir maç ve iyi bir mücadelenin olduğunu belirterek her iki takımı da tebrik etti.Çıkırıkçı, şunları kaydetti:"1 - 0 öndeydik ama skoru koruyamadık. O rağmen pozisyonlar verdik. Her iki takımda 1'er puanı paylaştı. Hayırlısı... Haftaya daha iyi çalışacağız. Daha az pozisyon vererek galip gelmeye çalışacağız."
İstanbulspor Güvenli Bölge Beraberlik Basın Toplantısı Toplantı 

19 Ocak 2019 Cumartesi günü yayınlandı