Abdurrahim Albayrak: Süper Final Maçları Centilmence Geçsin

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Süper Final grubu maçlarının centilmence geçmesini diledi.
Fikstür Galatasaray Abdurrahim Albayrak 


Spor Toto Süper Final Grubu Fikstür çekiminin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Albayrak, yeni sistemin Türk futboluna hayırlı olmasını dileyerek, ' Tüm takımlara başarılar diliyoruz. Türkiye'de ilk kez uygulanan play-off sisteminde maçlar yapacağız. Bu maçlarda tüm taraftarların sakin olmaları gerekiyor. Sadece kendi takımlarını desteklesinler. Milyonlarca insanın izleyeceği derbilerin huzur içinde geçmesini diliyorum. Play-off sisteminde hiç kimsenin burnu kanamadan, kalbi kırılmadan sahada olanların sahada kalmasını diliyorum. ' diye konuştu.

Bir gazetecinin, ' Fenerbahçe ile oynayacağınız derbi en son maçta oynanacak ' demesi üzerine Albayrak, ' Sonuçta biz Fenerbahçe ile oynayacağız. Çıkıp hepimiz mücadele edeceğiz. İyi maçlar olsun. ' dedi.

' MELO KONUSUNDA HOCAMIZIN KARARINA UYARIZ '

Öte yandan geçtiğimiz hafta içinde Melo ile Riera arasında yaşanan kavga sonrasında Melo'ya verilecek ceza konusunda gazetecilerin sorularına ise Abdurrahim Albayrak, ' Hocamızdan ne rapor gelirse o geçerli olacaktır. Raporun ne zaman geleceğini bilmiyoruz. Onun kararını bekliyoruz. Sahada oynatacak olan odur. Biz onun kararına uyarız. ' diye cevap verdi.
9 Nisan 2012 Pazartesi günü yayınlandı