Abdurrahim Albayrak: Melo Ve Riera İle İlgili Kararı Fatih Hoca Verecek

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, antrenmanda kavga etmeleri nedeniyle kadro dışı bırakılan yabancı oyuncular Felipe Melo ve Albert Riera ile ilgili kararı teknik direktör Fatih Terim'in vereceğini söyledi.
Felipe Melo Albert Riera Galatasaray Fatih Terim Abdurrahim Albayrak 


GS Store'nin Maslak Sheraton Hotel'de gerçekleştirilen 2012 İlkbahar-Yaz Sezonu Koleksiyonu'nun tanıtımına katılan Albayrak burada yaptığı açıklamada, Terim'in, Melo ve Riera ile ilgili vereceği karara saygı duyacaklarını söyledi. Albayrak, ' Melo ve Riera ile ilgili kararı Fatih Hoca verecektir. Fatih Hoca hangi kararı verirse, en doğrusunun o olacağına inanıyorum. Vereceği her karara saygımız sonsuz ' dedi.

Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de dün Manisaspor ile oynadıkları karşılaşmada kalecileri Fernando Muslara'nın penaltı kullanmasına gösterilen tepkileri anlayamadığını dile getirerek, ' Taraftarların sosyal medyada bu yönde bir talebi oldu. Ayrıca yabancı oyunculardan sadece Muslera gol atmamıştı. Muslera da bunu çok istiyordu. Hocamız da Muslera'yı kırmayarak, tamamen iyi niyetle penaltıyı ona kullandırdı. Muslera'nın penaltı kullanmasına gösterilen tepkileri anlamakta güçlük çekiyorum. Herhalde bundan sonra Muslera çok penaltı atacak diye düşünüyorum ' diye konuştu.

Albayrak, Süper Final maçlarının centilmenlik içerisinde geçmesini diledi. GS Store ürünlerine yoğun ilgi olduğunu dile getiren Albayrak, futbol takımlarının başarısının bunda etkili olduğunu dile getirdi.

AKTAR VE ARSLAN'DAN CENTİLMENLİK MESAJI

Galatasaray Kulübü'nde 11 Nisan Çarşamba günü yapılacak Divan Kurulu başkanlık seçiminde yarışacak mevcut başkan İrfan Aktar ile Prof. Dr. Türker Arslan, seçimin centilmenlik içerisinde geçmesini temenni ettiler. Geceye katılan Aktar ve Arslan, birlikte basın mensuplarına poz verdiler.
Fatih Terim Hakkında
Fatih Terim, 4 Eylül 1953 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Gökseliye kasabasının Çınarlı mahallesinde Nuriye ve Mehmet Talat Terim'in oğlu olarak doğdu. Babası Mehmet Talat, Türkiye'ye göç etmiş bir Kıbrıslı Türk'tür. 1982'de Fulya Terim ile evlendi. Çiftin, Merve ve Buse adında iki kızları var. 23 Mart 2020'de Terim'in COVID-19 testi pozitif çıktı. Tedavi oldu ve 30 Mart 2020'de hastaneden taburcu edildi. Fatih Terim (d. 4 Eylül 1953;...
devamı
10 Nisan 2012 Salı günü yayınlandı