12 Dev Adam Dünya Kupası Hazırlıklarına Çeşme’de Başladı

İspanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan 2014 FIBA Dünya Kupası'na katılacak A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın ilk kampı Çeşme'de başladı.
Ender Arslan Dünya Kupası Basketbol Takımı Barış Hersek Kerem Gönlüm 


İspanya'da düzenlenecek 2014 FIBA Dünya Kupası'na katılacak A Milli Basketbol Takımı'nın ilk kampı Çeşme'de başladı. İlk antrenmanını başantrenör Ergin Ataman yönetiminde Çeşme Kapalı Spor Salonu'nda yapan Milli Takım'da izinli olan Emir Preldzic ile Ömer Aşık, operasyon geçiren Enes Kanter ve Ümit Milli Takım'da yer alan Cedi Osman kampta yer almadı.

Sakatlıkları bulunan Furkan Aldemir ile Ender Arslan ise takımdan ayrı çalıştı.

OĞUZ SAVAŞ POTAYI KIRDI

İdman esnasında 2 ' şerli gruplar halinde smaç çalışması yapılırken, Oğuz Savaş ' ın yaptığı smaç sonrası potanın çemberi kırıldı. Savaş, kırılan potayı topla vurarak düzeltmeye çalışsa da bir sonuç alamazken takım arkadaşları ise Oğuz Savaş ' a alkışlarla tempo tuttu.

Hazırlıklarını 16 Temmuz Çarşamba gününe kadar Çeşme'de sürdürecek olan '12 Dev Adam', 22-31 Temmuz'da İtalya'nın Bormio kentinde çalışmalarına devam edecek.
Milli Takım ' ın aday kadrosunda şu isimler yer aldı.

' Birkan Batuk, Kerem Gönlüm, Doğuş Balbay, Mehmet Yağmur, Sinan Güler, Ender Arslan, Cenk Akyol, Furkan Aldemir, Melih Mahmutoğlu, Oğuz Savaş, Barış Hersek, Barış Ermiş, Berkay Candan, Serhat Çetin, Evren Büker, Samet Geyik, Kerem Tunçer. '
11 Temmuz 2014 Cuma günü yayınlandı