Yeni binanın açılış duasını AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel yaptı

Milletvekili İshak Gazel'in açılış öncesi duası.
Gençlik Kolları Beraberlik Türkiye İlahi 2023 Vizyonu 

-Ali Var, Fatih Çalışkan, Ali Çetinbaş ve Milletvekili Gazel'in konuşmaları

( KÜTAHYA ) KÜTAHYA

- AK Parti Hisarcık İlçe Başkanlığı'nın yeni binasının açılış duasını, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel yaptı. AK Parti Hisarcık İlçe Teşkilatı'nın yeni binaya taşınması sebebiyle tören düzenlendi.
Törende açılış kurdelası kesilmeden önce dua yapıldı. İlahiyat Fakültesi Ön Lisans Mezunu da olan Avukat Milletvekili Gazel duasında, "Yüce Rabbim, partimizin yeni binasını hayırlara vesile eyle, burada güzel çalışmaları bizlere nasip eyle. Burada ilçe başkanımızın ve yönetimimizin hak ve adalet yolunda yapmış olduğu çalışmalara yardım eyle. Burada yapılan yapılan çalışmaların bütün Hisarcık'a, Kütahyamıza ve bütün ülkemize hayırlara vesile olmasını Allah’ım sen nasip eyle. Senden duamız odur’’ dedi.
Duanın ardından parti binasının açılış kurdelası 'hayırlı olsun' temennisi ile kesildi. AK Parti İlçe Başkanı Ali Var yaptığı konuşmada, "AK Parti Hisarcık Teşkilatı, yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları olarak hep beraber inşallah bu binada Hisarcığımıza daha iyi hizmetler vermek daha önemli hizmetler vermek için çalışacağız. Biz her zaman için il ve ilçe teşkilatımızla, Milletvekillerimizle ve Belediye Başkanımızla uyum içindeyiz. Her şey Hisarcık için diyoruz’’ dedi.
Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, açılışta yaptığı konuşmada, "Bugün 2018,gerçekten seçim startı. Biz önceden bir söz vermiştik. Emaneti yerine alacağız demiştik. 2023 vizyonuna giden yolda Küthaya’nın incisi Hisarcık, emaneti aldı ve yoluna devam etmekte. Bu noktada açılışımıza geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. 2023 yolunda rabbim Cumhurbaşkanımızın ayağına en ufak bir taş bile takılmadan 2023 vizyonunu tüm türkiye yaşasın, inşallah rabbim yar ve yardımcımız olsun. Katıldığınız için Allah sizlerden razı olsun" diye konuştu.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, ‘’Bugün burada gerçekleştirdiğimiz açılışın Hisarcık'a hayırlı olmasını diliyorum. Birlik beraberlik ve kardeşliğimizi canabı Allah'tan niyaz ediyorum’’ dedi.
Açılan yeni binanın hayırlara vesile olmasını dileyen AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, dünya ve ülke gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.
13 Nisan 2018 Cuma günü yayınlandı