Vatandaşlar TBMM'yi ziyaret ettiler

Vatandaşla röportajlar
Polis Bild Kader Darbe Girişimi Allah 

-Demiroğlu şiir okuması
-Genel detay

( ANKARA ) ANKARA

- 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bombalanan Türkiye Büyük Nillet Meclisi vatandaşlar tarafından ziyaret edildi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Günü dolayısıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi Şeref Holü'nde fotoğraf sergi hazırlandı. Sergide 15 Temmuz darbe girişiminden, milletvekillerinden ve Yenikapı mitinginden fotoğraflar sergilendi. Vatandaşların Şeref Holü'ne girmesine izin verildi.
TBMM önünde 15 Temmuz darbe girişimini sırasında kullanılmaz hale gelen taksi, hususi araba ve polis arabaları sergilendi. Meclisi ziyaret eden vatandaşlardan İbrahim Akkaş, Çorum'da olduklarını belirterek, "Suriye, Irak'a dönecektik. Cumhurbaşkanı'mız telefonla bildirdi. 'Sokağa dökülün' dedi.
Bizde Çorum da caddelere döküldük. Türkiyemizi bir düzene soktuk. Alçakları Türkiye'den attık" ifadelerini kullandı. Cuma Uluışık, 15 Temmuz ülkenin kaderinin olduğun belirterek, "Atatürkçü subayların olmasıyla bunu def ettik. Şimdiye kadar memleketin kılcal damarlarına kadar işliyor, farkına varamıyorlar. Gırtlağa gelmiş, yapacak bir şey yoktu. Vatandaşın verasetine güveniyorum. İnşallah bir daha olmasın diye temenni ediyorum" şeklinde konuştu.
Gümüşhane'den geldiğini söyleyen Salim Koç, darbe girişimini gerçekleştirenleri kınadı. Yaşar Demiroğlu ise şiir okudu.
15 Temmuz 2018 Pazar günü yayınlandı