TBMM Başkanvekili Aydın: 'AK Parti eski Türkiye'nin bütün sıkıntılarını bertaraf etti' - ADIYAMAN

TBMM Başkanvekili Aydın: "AK Parti eski Türkiye'nin bütün sıkıntılarını bertaraf etti" - ADIYAMAN - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve beraberindeki heyetin AA Adıyaman Bürosu'nu ziyaretinden detay - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın'ın konuşması"AK Parti eski Türkiye'nin bütün sıkıntılarını bertaraf etti" - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın: - " İnşallah doğru bir kararla Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde yanına ona uyumlu güçlü bir meclis ile girersek güçlü bir Türkiye'yi, 2023 vizyonu olan Türkiye'yi hep birlikte yakalamış oluruz"ADIYAMAN (AA) - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "İnşallah doğru bir kararla Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde yanına ona uyumlu güçlü bir meclis ile girersek güçlü bir Türkiye'yi, 2023 vizyonu olan Türkiye'yi hep birlikte yakalamış oluruz." dedi.
Aydın, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti İl Başkanvekili Mehmet Dağtekin ve Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ile Anadolu Ajansı (AA) Adıyaman Bürosu'nu ziyaret etti.Ziyarette konuşan Aydın, tüm Türkiye'de ve Adıyaman 'da teşkilatın desteğiyle sahada olduklarını söyledi.

"Gitmediğin yer senin değildir" düsturu içerisinde hareket ettiklerini ifade eden Aydın, "Gidebildiğimiz herkese Türkiye üzerinden oynanan oyunları, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye için ne demek olduğunu ve bu anlamda da 24 Haziran seçimlerinin bu millet için önemini anlatmaya çalışıyoruz. Halkımız, haklının ve hakkın yanında yer almıştır. 24 Haziran'da Adıyaman halkı, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'a destek çıkacaktır." dedi.
Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 Haziran'da miting düzenleyeceği Adıyaman 'ı çok sevdiğini, bu il söz konusu olduğunda bütün kapıları açtığını, yöreyle ilgili projelere büyük destek verdiğini belirtti.
Aydın, Erdoğan'ın her ziyaretinde Adıyaman lıların büyük bir coşkuyla kendisini karşıladığını ifade etti.
AK Parti'nin hayali bile mümkün olmayan pek çok projeyi gerçekleştirdiğini dile getiren Aydın, şöyle konuştu:"AK Parti, zihin değişimine yol açtı. Eski Türkiye'nin bütün sıkıntılarını bertaraf etti. Önü açık, hedefleri olan artık dünyada gündem belirleyen, ben varım diyen Türkiye'yi güçlü ülke haline getirdi. Türkiye artık eski Türkiye'ye dönmek istemiyor. Bu anlamda 24 Haziran'da çok daha büyük destekle yeni sisteme geçişi sağlamak zorundayız. 1876'dan bu yana belki yapılan en önemli seçimlerden bir tanesidir. Türkiye, ilk defa sistem değişikliğine gidecek. Bu sistem değişikliğine sağlıklı bir şekilde girmemiz gerekiyor. İnşallah doğru bir kararla Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde yanına ona uyumlu güçlü bir meclis ile girersek güçlü bir Türkiye'yi, 2023 vizyonu olan Türkiye'yi hep birlikte yakalamış oluruz." - "Emin olun bu kafa bu milletin 50 yıl gerisindeAtatürkçü Düşünce Derneğinin (ADD) sosyal medya hesabından, "Türk Silahlı Kuvvetleri, bundan yarım yüz yıl önce, anayasa ve hukuk dışına çıkmış bir siyasal iktidara karşı direnme hakkını kullanmış ve ülke yönetimine el koymuştu. Ordunun arkasında milletin desteği vardı." şeklinde paylaşımda bulunulduğunun hatırlatılması üzerine Aydın, şunları kaydetti:"Bunlar eski Türkiye sevdalıları. Eski Türkiye sevdalıları, zaman zaman içindeki antidemokratik düşüncelerini çeşitli vesilelerle dile getirdiklerini ya da ima ettiklerini maalesef görüyoruz. Onlar bu milletin çok gerisinde kaldılar. Bu millet statükoyla Türkiye'nin yönetilemeyeceğini çok iyi biliyor. Emin olun bu kafa bu milletin 50 yıl gerisinde. 27 Mayıs'ta rahmetli Menderes'i astılar. Hala nasıl onu ima eden, onun doğruluğunu teğet eden söylemler içerisinde olunabiliyor. Akılla izah edilebilecek bir durum değil. Artık Türkiye eski Türkiye olmayacaktır. Millet 15 Temmuz'da darbelere kimse girişemez, dedi.
Millet, 15 Temmuz ile dirilişe geçti. Millet, uyandı."
Sosyal Medya Anayasa İran Seçimleri 2023 Vizyonu Kalamış 

29 Mayıs 2018 Salı günü yayınlandı