Tanju Çolak'tan Beyaz Haber'e çarpıcı açıklamalar

Bir dönem yeşil sahalarda fırtınalar estiren ve attığı gollerle Türk futbol tarihine adına yazdıran eski milli futbolcu Tanju Çolak, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu. Beyaz Haber ekibi de efsane golcünün evine konuk oldu. Tanju Çolak 'Türk futbolunu baronlar yönetiyor' dedi ve o baronları temizleme sözü verdi. Çolak'ın hedefinde paralel yapı da vardı.
Beyaz Haber Fethullah Gülen Hakan Şükür Tanju Çolak Recep Tayyip Erdoğan 


Eski milli futbolcu Tanju Çolak, AK Parti'den İstanbul'dan ve Samsun'dan milletvekili aday adayı oldu. Beyaz Haber'e çarpıcı açıklamalarda bulunan Çolak, 'Paralel yapının getirdiği değil, milletin getirdiği milletvekili olmak istiyorum' dedi.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
24 Mart 2015 Salı günü yayınlandı