Sorgun: ''Ekonomik, siyasal, sosyal alanda birçok çalışmayı hep birlikte yürütüyoruz' - ELAZIĞ

Sorgun: ''Ekonomik, siyasal, sosyal alanda birçok çalışmayı hep birlikte yürütüyoruz" - ELAZIĞ - AK Parti Elazığ İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantı - Partililerden detay - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun'un konuşmalarıAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun: - "Bir taraftan dışarıda terör örgütleriyle ve terör yapılanmalarıyla ve onların arkasındaki ağababalarıyla mücadele ederken, bir taraftan da içeride gerçekten ekonomik, siyasal, sosyal alanda birçok çalışmayı hep birlikte yürütüyoruz"ELAZIĞ (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, "Bir taraftan dışarıda terör örgütleriyle ve terör yapılanmalarıyla ve onların arkasındaki ağababalarıyla mücadele ederken, bir taraftan da içeride gerçekten ekonomik, siyasal, sosyal alanda birçok çalışmayı hep birlikte yürütüyoruz." dedi.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Sorgun, AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda partililerle bir araya geldi.Ahmet Sorgun, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin içeride terörle, dışarıda küresel terörle mücadele ettiğini söyledi.

Kongre vesilesiyle bir hafta önce Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bulunduğunu ifade eden Sorgun, "İnanın orada iken de top sesleri geliyordu, fakat Hataylı, Kırıkhanlı kardeşlerimiz bırakın bir endişeyi, tedirginliği, tam tersi o kadar güçlü, devletine, milletine, birbirlerine, değerlerine bağlılık var ki adeta bir ilçe kongresi değil il kongresi yapmış gibi o kadar güçlü, heyecanlı bir kongre yaptık. Bütün Türkiye'nin kalbi orada atıyor." diye konuştu.
Konya'da bir şehidin cenaze törenine katıldığını anımsatan Ahmet Sorgun, şöyle konuştu:"Konya'da bir şehidimizi toprağa verdik. Şehidimiz diyor ki; 'Eğer ölürsem cennet bizim, eğer kalırsam vatan bizim'. Babası, 'Bir oğlum daha olsaydı onu da gönderirdim' diyor. Şehidin kız kardeşi, 'Benim kardeşim düğünüme herkesi çağıracağım diyordu. İşte, şimdi herkes geldi. Bu bizim düğünümüz' diyor. Böyle bir milletin ferdi olmaktan iftihar edilmez de ne yapılır? Onun için gerçekten ben milletimize teşekkür ediyorum. Bu milletin ferdi olmakla iftihar ediyoruz. Bir taraftan dışarıda terör örgütleriyle, terör yapılanmalarıyla ve onların arkasındaki ağababalarıyla mücadele ederken, bir taraftan da içeride gerçekten ekonomik, siyasal, sosyal alanda birçok çalışmayı hep birlikte yürütüyoruz."Sorgun, yatırım ortamının daha da iyileştirilmesi konusunda çok önemli değişikliklerin Meclis gündeminde olduğunu aktararak, şunları söyledi:"Bütün bunları, siz teşkilat mensuplarımızın, hemşehrilerimizin, kardeşlerimizin verdiği destekle ve bu desteğin Ankara'da iyi yönetilmesiyle yapıyoruz. Allah'ın izniyle önümüzde Cumhurbaşkanımız, liderimiz, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve arkamızda da sizler, teşkilatlarımız, milletimiz, Elazığ ımız olduktan sonra daha da ilerleyeceğiz."
Terörle Mücadele İl Kongresi İlçe Kongresi Bağlılık Kız Kardeş 

10 Şubat 2018 Cumartesi günü yayınlandı